Teşekkürler Whatsapp (Yeni güncelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Whatsapp (Yeni güncelleme)
Arkadaşlar Whatsapp 2 gün öncesinde sürümlerini güncelledi ve symbianada güncelleme getirdi.. Telefonumda en çok kullandığım programdır whatsapp ve gelen gördüğüm tek özellik artık telefonda başka bir uygulamada iken mesaj geldiğinde yukardan bildirim yazıları çıkıyor.. İos ve Android özelliklerinden birini bizede vermişler. Ben güncellemeyi bizzat kendi sitesinden indirdim..

Bizde biliyoruz ki büyük uygulama yapımcıları maalesef symbiana destek vermiyor hiç '' ınstagram,Twitter,Facebook'' yada aklınıza gelen başka uygulamalar ama Whatsapp çıktığı ilk günden beridir hep Nokia'ya desteğini devam ettiriyor ve bunu ücretsiz yapıyor.
Bazen sadece Symbian için güncelleme yaptığı bile oldu. Keşke her uygulama yapımcıları artık Whatsapp gibi olsa

İyi forumlar arkadaşlar

lgkg300

lgkg300

Üye
haklısın symbian dan desteği kestiler artik millet o yüzden android e geçiyor

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
yazdıgın iyi oldu farkında değildim güncellemenin teşekkurler

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben deyaklaşık 2 haftadan beri bu sürümü kullanıyorum.. Gerçekten çok güzel bir özellik olmuş.. Ama 2 gün önce gelmedi güncelleme. Ben de şans eseri sitesine girince görmüştüm :)

Salihç.

Üye
tşk.bılgi ıcın

- - - Eklendi - - -

tşk.bılgi ıcın

burakkk97

Üye
Ben deyaklaşık 2 haftadan beri bu sürümü kullanıyorum.. Gerçekten çok güzel bir özellik olmuş.. Ama 2 gün önce gelmedi güncelleme. Ben de şans eseri sitesine girince görmüştüm :)

valla ya bende de bayağıdır var iyi ki güncel uygulama kullanma takıntım var :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu sürümde gelmediki bu özellik. En az 2 aya yakındır var.

23palulu23

23palulu23

Üye
evet sen gecikmişsin bayağı :D

ozggurr

ozggurr

Üye
nimbuzz'a haksizlik edilmis, en iyi guncelleme veren uygulama nimbuzz'dur chat uygulamalari icinde...

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi Whatsappı çok aktif kullanan biriyim ve yeni güncelleme olduğunda anında program bana güncellemeyi gösteriyor. Bana 2 gün öncesinde gelmişti daha önceden gelmişse bilemiyeceğim

hnfsln

Üye
whatsapp 'ın son sürümü için link atabilir misınz bir türlü bulamadım

Üst Alt