Teşekkür sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür sorunu
genelde herkes paylaşımlarını kulllananın teşekkür etmediğini söylüyor konuya mesaj yazmadan linkler görünmese herkes teşekkür mesajı yazmak zorunda kalır :D benim için sorun değil ama genelde millet uğraşıyo buluyo paylaşıyo 2 3 kişi hariç kimse teşekkür etmiyo indirenlere bakıyosun 100 kişi bu sorunu anca bu yönte çözer

asigsasi

asigsasi

Üye
olsa bi zorunluluk olur fakat burada böyle bireyin olmasına gerek yok isteyen beğen butonunu kullanabilir çünkü en önemlisi burada paylaşmak diye düşünüyorum

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yani burası paylaşım yeri.kimse zorla birşey paylaşmıyor ki zorla da teşekkür etsin veya beğensin.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
benimki sadece bunu takıntı haline getirenlere bi çözüm veya yönetici bi kod verir isteyen konusunu gizler isteyen açık paylaşır

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Hide kodları aktif olmalı
[hide] link [/hide]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman paylaşım yapan üye bana kıl'sa bana vermez linki öylemi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[ENGİN];4861241' Alıntı:
o zaman paylaşım yapan üye bana kıl'sa bana vermez linki öylemi

hide linklerde teşekkür eden linki görebilir. Saçma bir durum yani.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cebren yani

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen hide kodları aktif olmalı

Praet0r2

Üye
evet aktif olmalı böylece her konuya teşekkür ederiz rütbemiz yükselir iyi fikir evet hide kodu aktif olsun

mstf_l

mstf_l

Üye
Saçma bence bu anca amatörlerin yapacağı birşey. Linki görebilmek için teşekkür etmeliymişiz. Belki beğenmeyeceğim niye teşekkür etmek zorunda olayım ki.

Hem öyle olursa teşekkürün anlamı kalmaz. Zorla alınmış teşekkürünüz olsun istermisiniz? Ya da zorla birine teşekkür etmek. İçten gelecek, karşıdakinin insanlığına bakacak birşey bu arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
MrTech

MrTech

Üye
Saçma bence bu anca amatörlerin yapacağı birşey. Linki görebilmek için teşekkür etmeliymişiz. Belki beğenmeyeceğim niye teşekkür etmek zorunda olayım ki.

Hem öyle olursa teşekkürün anlamı kalmaz. Zorla alınmış teşekkürünüz olsun istermisiniz? Ya da zorla birine teşekkür etmek. İçten gelecek, karşıdakinin insanlığına bakacak birşey bu arkadaşlar
Katılıyorum :)

• Beğen

Praet0r2

Üye
sizin rütbeleriniz yüksek benim ise az pekte kullanmıyorum siteyi lazım oldumu kullanıyorum teşekkür konusuna gelince zorla olacak galiba ama benim için güzel olur her tarafa teşekkür ederim spam mesaj da olmaz rütbem yükselir belki bir günde yüzbaşı bile olurum
Işin şakası bence olsada olur olmasa da çünkü bu durumda iki tarafta haklı artık adminler karar verecek çünkü bi tarafta zorla teşekkür eden var diğer tarafta teşekkür bekleyen var

Tuba

Tuba

Üye
Beğen butonunun kullanılması çok güzel paylaşım yapan kişiyi çok mutlu eden birşey ancak ben genelde paylaşım yaptığım konulardan indirilme sayısına bakarak mutlu olurum sizde böyle düşünürseniz indirilme sayısına bakarak karar veriseniz emeğinizin karşılığının boş olmadığını görürsünüz...

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Beğen butonunun kullanılması çok güzel paylaşım yapan kişiyi çok mutlu eden birşey ancak ben genelde paylaşım yaptığım konulardan indirilme sayısına bakarak mutlu olurum sizde böyle düşünürseniz indirilme sayısına bakarak karar veriseniz emeğinizin karşılığının boş olmadığını görürsünüz...

10 puan 10 puan 10 puan :)

MrTech

MrTech

Üye

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt