Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Profesyonel olarak kanıtlandı diyorsun galiba kardeşimOdun gibi "teşekkürler" yazarsanız mesaj kastığınızı çok belli edersiniz tabi sonrasında ceza yersiniz lakin konu altına "indiriyorum bakalım paylaşım için teşekkürler" veya "indirdim güzelmiş teşekkürler" gibisinden mesajlar atarsanız kastığınızı belli etmezsiniz benden size bir taktik
Evet bize yardımcı olduğun için teşekkür ederizOdun gibi "teşekkürler" yazarsanız mesaj kastığınızı çok belli edersiniz tabi sonrasında ceza yersiniz lakin konu altına "indiriyorum bakalım paylaşım için teşekkürler" veya "indirdim güzelmiş teşekkürler" gibisinden mesajlar atarsanız kastığınızı belli etmezsiniz benden size bir taktik
Odun - Kereste ?!!! Tanıdık bir marangoz arkadaşım var. Yontturabiliriz yani. İki koltuk takımı , zigon sehpa birde kalın tarafından beyzbol sopası çıkartır sanırım.Evet bize yardımcı olduğun için teşekkür ederizbu da kereste gibi yazım şekli sanırım . Sanırım mesajım anlaşılmamış
Denendi onaylandıProfesyonel olarak kanıtlandı diyorsun galiba kardeşimbeğen btonu yeterli bence msj kasma çabasına niye giriyorlar anlamış değilim.
1 mayıs 2014 den beri belli oluyor zatenDenendi onaylandıIlk üye olduğum zaman bu yönteme başvurmuştum.
Tesekkur icin begen daha iyi
beğen butonunun işlevini iyice açmak gerek
Eskiden diMantık nasıl aynı oluyor?
Konuyu beğendiğinde sadece beğenmiş oluyorsun.
Teşekkür ettiğinde ise konuyu üste taşımış oluyorsun.
Yani aradaki farkı görememeniz enteresan
Sait abide bu konuya değinmiş üyelerin üst sıralara gereksiz konuları taşımaması adına ama herkes beğen butonuna takılmış sanki konuyla alakası varmış gibi...
Eğer konuda beğendiğim içerik varsa konuya tşk yada başka bir yorum yazarak konuyu üste taşımak isterim diğer üyelerinde dikkatini çekmesi için ve kimsede bunun için ceza veremez. Bahsedilen mesaj kasıcı tayfa zaten kendisini biliyor
Eskiden di
Hatirlamadiysan ilgincEskiden olan ne?
Hatirlamadiysan ilginc
Tm abi birak unutmusunkonu ya gereksiz mesaj atmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?