Tertemiz N900 Kayıtlı Sadece Takaslık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanerky

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz N900 Kayıtlı Sadece Takaslık
6 ay önce yurtdışından gelen tertemiz ve pasaport kayıtlı N900 telefonumu s8500 ile takaslamak istiyorum... yanında orjinal şarj aleti, usb kablosu, ve 4gb class 6 hafıza kartı vardır. Mantıklı takas teklifleri değerlendirilir.

svestica

svestica

Üye
kardeşim nakit olmazmı belirtmişsin ama satarsan fiyat ne olur?

tanerky

Üye
    Konu Sahibi
sadece takas düşünüyorum. fiyat olarak 550 tl karşılığı bi tel takası.

USAForever

USAForever

Üye
android olması güzel ama pek özelliklerinden haberm yok.. Yani neden n900 ü almalıyım ?

tanerky

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle n900 iletim sistemi android değil maemo dur. neden almalıyım sorusunun cevabınıda bu linkten bulabilirsiniz

USAForever

USAForever

Üye
bende de n96 var ama s^3 kalitesinde oyun lazım bana ,

ustura42

ustura42

Üye
6 aylık garantili faturalı tertemiz n8 ile takas düşünürsen pm at

yasinzanbak

Üye
kardeş 17 ay garantili kutulu faturalı samsung galaxy ace ile takas yaparmısın ?

gargamel35

Üye
6 ay önce yurtdışından gelen tertemiz ve pasaport kayıtlı N900 telefonumu s8500 ile takaslamak istiyorum... yanında orjinal şarj aleti, usb kablosu, ve 4gb class 6 hafıza kartı vardır. Mantıklı takas teklifleri değerlendirilir.

İyi günler, iyi satışlar kardeşim. Aynı cihazı aynı fiyata ben ilana koydum, millet başımın etini yedi 525 Lira çok para diye. Ki mesajımda pazarlık payı olduğunu da belirtmiştim. Ve bugün 500 Liraya cihazımı sattım. Anlayacağın çok fazla ölücü var sitede ve çevremizde, cihazının hakkı 500'den aşağı olmaz, sakın aşağısına satayım deme kardeşim...

İnşallah bu kadar güzel bir cihazı istediğin fiyata satabilirsin. Çünkü bu cihazı bilen bilir, efsane Nokia modelidir. Ama her kafadan bir ses çıkıyor işte. Tekrardan iyi satışlar olsun...

umut yasin

umut yasin

Üye
aga c5-03 telefonum var aralık 2012 ye kadar garantili kutusu-usb aparatı-şarj aparatı-kulaklığı ile vereceğim sende aynen bu şekil tüm aparatları ile verecek isen takasa girelim üstüne para isteyeceğine eminim makul bi miktar istersen çıkarmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...