Tertemiz 0 dan Farksız 2 Aylık C5-03(Faturalı,Kvk Garantili,kutulu,hafıza kartı ve kılıf...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz 0 dan Farksız 2 Aylık C5-03(Faturalı,Kvk Garantili,kutulu,hafıza kartı ve kılıf...)
Telefonum bebek gibi bir tek küçük çizik bile yok 0 cihaz.ekran filmini dün çıkardım daha.420 tl ye alındı türkcell bayii nden.Kendi kulaklığı usb kablosu ve şarj aleti kullanılmamıştır eski telefonumun şarj aletini kullanıyordum.Ayrıca yanında silikon kılıf, 2 gb hafıza kartı, bileklik ve 15 tl lik orjinal n97 stylus kalem de vereceğim..2 yıl garantili kvk dan.faturası var.cihazın içinde tüm uygulamalar yüklü ve hacklidir.çok temiz kullandım.Fiyatı 350 TL ve sabittir.satmamın sebebi ise amcam yurt dışından daha iyi bir telefon getirecek.Ödeme kapıdan ödemeli kargo ile olabilir.

'Patron

Üye
Hayırlı Satışlar.Hacklıdır derken,C5-03e hack yapılmadı henüzde just hack it falan bahsedıyorsun heralde.

umut681

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı Satışlar.Hacklıdır derken,C5-03e hack yapılmadı henüzde just hack it falan bahsedıyorsun heralde.

teşekkürler.sertifika alıp bi hack programıyla hack yapmıştım ama adını hatırlamıyorum.

Krofessional

bilekliği nerden buldun :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...