Legendary. Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Mert valla bir hafta falan oldu tanisali ama seni baya sevdim Genişletmek için tıkla ... Oldumu o kadar la Sende sevdirdin valla
kerim336' Alıntı: Mert valla bir hafta falan oldu tanisali ama seni baya sevdim Genişletmek için tıkla ... Oldumu o kadar la Sende sevdirdin valla
Kerim. Üye .TremmerT.' Alıntı: Oldumu o kadar la Sende sevdirdin valla Genişletmek için tıkla ... olmustur la
OPC Üye OPC' Alıntı: Bazen kendinden büyüklerine kardeşim diyorsun o dikkatimi çekti büyükten kastım 5-10 yaş Onun dışında pek tanımıyorum Genişletmek için tıkla ... konuda yazdığıma bak şimdi ne kadar samimiyiz mert
OPC' Alıntı: Bazen kendinden büyüklerine kardeşim diyorsun o dikkatimi çekti büyükten kastım 5-10 yaş Onun dışında pek tanımıyorum Genişletmek için tıkla ... konuda yazdığıma bak şimdi ne kadar samimiyiz mert
Legendary. Üye Konu Sahibi OPC' Alıntı: konuda yazdığıma bak şimdi ne kadar samimiyiz mert Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler sıkıntı yok
OPC' Alıntı: konuda yazdığıma bak şimdi ne kadar samimiyiz mert Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler sıkıntı yok
Legendary. Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: kendileri roman yazmada iyidirler Genişletmek için tıkla ... öyle birden aklıma gelenleri yazdım ya kayahan14' Alıntı: konuyu hmmm lar ve zzz larla batırdınız Genişletmek için tıkla ... Öyle oldu biraz
TheLastWarrior' Alıntı: kendileri roman yazmada iyidirler Genişletmek için tıkla ... öyle birden aklıma gelenleri yazdım ya kayahan14' Alıntı: konuyu hmmm lar ve zzz larla batırdınız Genişletmek için tıkla ... Öyle oldu biraz
TheLastWarrior Üye .TremmerT.' Alıntı: öyle birden aklıma gelenleri yazdım ya Öyle oldu biraz Genişletmek için tıkla ... anladım biraz
.TremmerT.' Alıntı: öyle birden aklıma gelenleri yazdım ya Öyle oldu biraz Genişletmek için tıkla ... anladım biraz
__crazy Üye Bana benziyosun :-) bende biraz cekingenimdir ama samimi oldugum kisiye karsi rahat davranirim. Ayrica bende kavga seven birisi degilimdir :-)
Bana benziyosun :-) bende biraz cekingenimdir ama samimi oldugum kisiye karsi rahat davranirim. Ayrica bende kavga seven birisi degilimdir :-)
Legendary. Üye Konu Sahibi __crazy' Alıntı: Bana benziyosun :-) bende biraz cekingenimdir ama samimi oldugum kisiye karsi rahat davranirim. Ayrica bende kavga seven birisi degilimdir :-) Genişletmek için tıkla ... Sevmem pek kavha etmeyi yorum için
__crazy' Alıntı: Bana benziyosun :-) bende biraz cekingenimdir ama samimi oldugum kisiye karsi rahat davranirim. Ayrica bende kavga seven birisi degilimdir :-) Genişletmek için tıkla ... Sevmem pek kavha etmeyi yorum için