crazyjack
Üye
teröristlerle çatıştık
arkadaşlar merhaba ya biz geçende yalçınla beraber ırakta tanıdıklarımızı görmeye karar vermiştik yalçın hem kafa dağıtabilrz diye bu ırak mevzusu iyi oldu diye beni gördükçe homurdanıodu neyse biz uçağa bindik gidioruz derken pilot uçağın vitesini kırdığını hosteslerden öğrenir öğrenmez yalçınla beraber adamın yanına gittik ne yaptın lan sen diye yalçın vitesi göstererek pilotu diğer arkadaşları arasında rencide etti pilot gerçekten çok üzgün olduğunu evde karısıyla tartıştığndan çok hızlı çektiğini onun için vitesın zarar gördüğünü söyleynce yalçnda anlayışla karşıladı pilot bu duygu yüklü sözlerinden sonra bu kadar insanın ölümüne sebep olacaksam ilk önce ben ölürüm daha iyi diyerekten kapıdan aşağı atladı pilot atladıktan sonra biz uçağın kontrolunu tamamen kaybettiğini anladık yalçınla anlaştk ve gözlerimizi kapayıp 20den geriye saydk gözlerimizi açtıktan sonra etraf toz duman uçağn içinde tek bi kişi bile canlı kalmamış vaziyette gördük tamda gece gece dağların eteklerının ortasındaydık yalçın bunca şeyden sonra dinlenmemiz lazım deyip dağın kenarına oturdu tam beklioz yardım isticz derken bi baktm telefon çekmıo neyse bi muhabbettir gidio yalçınla sonra taramalı tüfek sesleri duyduk bi anda irkilerek ayaklandım ve etrafıma bakınırken korucunun geldiğini fark ettim korucu bize iki tane kalaşnikof ve cephane temin etti mevzilendım tabi bi baktık 80-90 tane terörist canımız pahasınada olsa yurdumuz falan dedim takır takır adamlarla çatışmaya başladık mal yalçında tam oyun havasındaydı mermileri adamların tam alnının ortasına dikiomus ben sonradan farkttm napıonlan ayı adam gibi çatış der demez yalçın silkindi ve bütn terörstleri almaya başladk görmenz lazmdı yok böyle bişey 8-9 tane kaldı bende rambo bıçağmı çıkardm bı tane adamın boğazını inek keser gibi fırt fırt kestim yanındada 20-25 yaslarında bi kz vardı onuda yanımza aldm ne olp bttgını öğrenıcktm karakola saldırı düzenlyceklerms bızım engelımze taklmşlar başkada bişey demedı zaten tam o sırada diğer kuvvetler falan geldi hepsi kaçtılar yalçında bugün çok Abaza bi günü olduğunu ima ederek maalesef kadına tecavüz edeceğini söyledi bende anlayışla karşıladm devlet bize ödül vericekmiş almamayı düşünüyorz ne yapmalyz sizce arkadaşlar yardm edn önerilerinizi beklıorm