Teröriste Tören... Şerefli Gaziye İse... | Sakın Siyaset Yapıyor Demeyin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teröriste Tören... Şerefli Gaziye İse... | Sakın Siyaset Yapıyor Demeyin...
Kore gazisi açlık ve soğuktan öldü...

Muğla'nın Milas ilçesinde boş binanın bekçiliğini 80 yaşındaki yapan Kore gazisi, boş binada ölü bulundu. Doktorlar ölüm nedeninin yetersiz beslenmeden kaynaklanabileceğini söylediler.

Milas ilçesinde, 80 yaşındaki Kore gazisi yalnız kaldığı evde ölü bulundu. Gazinin cesedini inceleyen doktorlar, gazi Muharrem Topçu'nun ilk belirlemelere göre besin yetersizliği ve soğuktan ölmüş olabileceğini söyledi.

Milas-Bodrum Karayolu üzerinde terk edilmiş restoran binasındaki tek gözlü odada yaşayan Kore gazisi Muharrem Topçu'dan uzun süre haber alamayan Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban bir arkadaşıyla birlikte olay yerine geldi. Kapıyı açtığında Topçu'nun cesediyle karşılaşan Sarban, yetkililere haber verdi. 30 yıl önce doğum yeri Zonguldak'tan Milas'a gelen Kore gazisinin cesedini inceleyen doktorlar, soğuk ve besin yetersizliğinin ölüme neden olmuş olabileceğini ifade etti.

Savcı incelemesinin ardından Topçu'nun cenazesi gazi arkadaşları tarafından alınarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban, söylenecek çok fazla söz bulunmadığını belirterek; "Dağdan inen PKK'lıları törenle karşılayan yüce devletimiz yalnız yaşayan kahraman gazilerimiz için hiçbir şey yapmıyor" diye yakındı...

Ue-Gazi' nin Yorumu : ALLAH BELANIZI VERSİN... Diyecek başka söz bulamıyorum...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
siyset değil kardeş haklısın. bunun adı provakasyonda olsa, kışkırtmakta olsa, ayrımcılıkta olsa, faşistlikte olsa. faşistim ben o zaman. uyanmamız lazım. şöyle bir etrafııza bakın, neler oluyor. benmi kurtaracam memleketi mantığından sıyrılın. kim kurtaracak memlketimizi? abd amcamızmı kurtaracak. sessizmi kalacaksınız hala. eğer ben bu duruma sessiz kalmak istemiyorum arkadaş, ama ne yapabilirim diyorsanız bana pm atın.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yazıklar olsun...

A1234567A

A1234567A

Üye
Buna izin verende suç... Diyecek Bişey Bulamıyorum... Bunun Yapılması Gerekenler Aslında Dağdan İnince Selamlanan Teröristler Olmalıydı... Neyse Fazla Siyasete Girmeyelim. Ue-Gazi Yorumunu Paylaşıyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok yazık çok

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bi bakın çevrenize burda bu duruma yazıklar olsun gıbıcesınden ünlemler kullanmak kolay arkadaşlar belkı de hemen alt katınızda bu duruma benzer bir trajedi vardır da haberiniz yoktur duyarlılık bunu gerektirir,farkındalık...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
merak etmeyın arkadaslar ALLAH adıldır ve herseyı hakkıyla goruyor ve gerekenıde yapacaktır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
elimizden birşey gelmiyor..Allah rahmet eylesin..ama duyarlı olup görmek,ilgilenmek lazım..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH rahmet eylesin Çok üzücü bir durum

akula

akula

Üye
merak etmeyın arkadaslar ALLAH adıldır ve herseyı hakkıyla goruyor ve gerekenıde yapacaktır

bu yazıcaklarım belkide yanlış yorumlanacak belki banlanıcam ama yinede yazıcam

ALLAH ile peygamber tavla oynuyorlarmış meleklerden biri gelip ingilterede iç savaş çıktı demiş ALLAH da onlar başının çaresine bakar buyurmuş başka bir melek amerikaya terörist saldırı var demiş onlarda bakar çaresine denmiş arkasından başka bir melek TÜRKİYEDE yangın çıkmış demiş ALLAH dur demiş onlar işini hep bana bırakır demiş

yani işin özü artık bizlerde birşeyler yapsak uyansak çevremizdeki dostlarımıza düşmanlarınıza göstesek kafamıza çuval takmasalar bunu akıllarından bile geçirmeseler gazilerimizin şehitlerimizin içi titremese yada açlıktan ölmese artık zoruma gidiyor

• Kızdım
Tepkiler: fatihmenteş
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu yazıcaklarım belkide yanlış yorumlanacak belki banlanıcam ama yinede yazıcam

ALLAH ile peygamber tavla oynuyorlarmış meleklerden biri gelip ingilterede iç savaş çıktı demiş ALLAH da onlar başının çaresine bakar buyurmuş başka bir melek amerikaya terörist saldırı var demiş onlarda bakar çaresine denmiş arkasından başka bir melek TÜRKİYEDE yangın çıkmış demiş ALLAH dur demiş onlar işini hep bana bırakır demiş

yani işin özü artık bizlerde birşeyler yapsak uyansak çevremizdeki dostlarımıza düşmanlarınıza göstesek kafamıza çuval takmasalar bunu akıllarından bile geçirmeseler gazilerimizin şehitlerimizin içi titremese yada açlıktan ölmese artık zoruma gidiyor

İşte bukadar... :oke:

• Kızdım
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gözlemlerime göre konuyu açan arkadaş bu tür siyasi olmasa da devlete ve iktidara yönelik konular açmayı çok seviyor . Tamam gerçekten ben de bu duruma çok üzülüyorum ama bizim burada onları sövmemizle vb. davranışlarla hiçbir yere varamayacağımızın farkına varmamız gerekir ... Kişisel düşüncem bu yönde

• Beğen
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gözlemlerime göre konuyu açan arkadaş bu tür siyasi olmasa da devlete ve iktidara yönelik konular açmayı çok seviyor . Tamam gerçekten ben de bu duruma çok üzülüyorum ama bizim burada onları sövmemizle vb. davranışlarla hiçbir yere varamayacağımızın farkına varmamız gerekir ... Kişisel düşüncem bu yönde

Bulunduğum konuma iyi bak... Eğer bulunduğum konumda olmasaydım sıradan bir üye olsaydım... Emin ol bu sözlerini sana yedirirdim... :) İyi forumlar...

• Kızdım
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim için büyük bir kayıp oldu ... Size de iyi forumlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...