terk etmek mi terk edilmek mi daha zor???

Sponsorlu Bağlantılar

terk etmek mi terk edilmek mi daha zor

• terk etmek

Kullanılan: 5 35.7%
  • terk edilmek

Kullanılan: 7 50.0%
  • yorumsuz

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
terk etmek mi terk edilmek mi daha zor???
size göre hangisi zor yorumlarınızı bekliyorum olaya sadece sevgili olarak değil bi dost arkadaş bir annenin yavrusundan ayrılamasında ki gibi sebebleride düşünerek cevap verirseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Dawn ve ism@il 54

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hiç birisi , mutlaka her iki tarafıda memnun etmez , bu yüzden her ikisinide yapmak zor diye düşünüyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim için kesinlikle terk etmek.

Doğan

Üye
Bence terk etmek çok daha zor :(

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Terkedilmeyi kaldırabilecek bir olgunluktayım,ama birinin yüzüne bakıp terkedemem tabi terketme sebebimede bağlı duruma görede değişebilir...

zalim24

zalim24

Üye
Bence terkedilmek daha zor. çünkü terk eden insan zaten kendi içinde her şeyi bitirmiştir. terk edilense büyük bir yıkım içindedir. Hala seviyordur. Ama artık tek başına bir sevginin bir anlamı yoktur. En iyisi UNUTMAK tır.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Bence terkedilmek daha zor. çünkü terk eden insan zaten kendi içinde her şeyi bitirmiştir. terk edilense büyük bir yıkım içindedir. Hala seviyordur. Ama artık tek başına bir sevginin bir anlamı yoktur. En iyisi UNUTMAK tır.

:oke:katılıyorum ama ben daha oyumu kullanmadım :)

Ozan

Ozan

Admin
Şartlara göre yoruma açık bir soru ancak genel olarak düşündüğümde "terk edilmek" daha zor bence zira terk etmek isteyen için zaten birşeyler bitmiştir ve terk edebilecektir ancak herşey kişi için güzelken terk edilmek .. işte en zor olanı o dur.

Ama bir başka açıdan bakarsak, şartlardan dolayı zorunlu bir durum varsa her ikisi de zordur, terk etmek de şarta göre zor olabilir ..

Lion's Claw

Terk etmek.

derya58

derya58

Üye
Kesinlikle terk edilmek daha zor ve acı...

turkordu

turkordu

Üye

Söylediklerine katılıyorum yanlız unutmak hepsinden daha da zor...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İkisininde acısı kişiye ve o an ki duygulara göre değişir..Net birşey söylemek oldukça zor.

Saygılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tabiki edilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt