Terk etmek bu kadar basitmiş. Duygularla oynamakta...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Terk etmek bu kadar basitmiş. Duygularla oynamakta...
Biliyormusun? Seninle mesajlaştığımız süre boyunca her an beni bırakıp gideceksin gibi hissediyordum. Tek bir yanlış kelime ve tek bir yanlış hareket bekliyor gibiydin. Bu yüzden ben hep ikimizi şu şekilde hayal ettim. Ben bi uçurumun kenarındayım karşımda da sen. O uçurumdan düşmemi engelleyen tek şey ikimizinde parmak uçlarıyla tuttuğu pamuk ipliğiydi. Ben o ipe tutunarak sana gelmeye çalışırken, sen bir anda ipi bıraktın ve ben uçurumdan aşağı düşmeye başladım. Düşerken elimde hala o pamuk ipliği vardı. Sen bıraktın ipi ama ben hala tutuyordum. En sonunda ne oldu biliyormusun. Hiçbişey. Sadece sen beni kaybettin. Olan bu. O uçurumdan sevgimi de alıp düştüm. Tekrar da geri dönmeyeceğim. Neden mi? Ben de o pamuk ipliği kadar narin bağımızı kopardım. Herşey bitti. Herşey gibi sende yalandın. Tıpkı bana olan sevgin gibi. Keşke benim sana olan sevgim gibi gerçek olsaydı. Çünkü hayatımda tek keşke diyebileceğim şey oldun. Hani hep herşeyim derdim ya. Bi tane daha buldum. Sen benim pişmanlığımsın da. Duygu oyunun sona erdi. 1-0 kazandın. Ama bu oyunun rövanşı yok. Herşey bitti.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Allah Allahh ..
Konu Disi Bugun Ask Hikayeleri, Ayrilik, Bulusma Yerine Dondu .. :]
Ibrahim Neden Her Konuda Su Isareti Yapiyorsun .? :]
Konuyu Acan Arkadas, Kiz Arkadasindan Mi Ayrildinn .? Yoksa Siir Mi Buu .?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Güzel olmuş açıkcası + sorun ne biliyo musun?

Hani sevseydi yapmazdı etmezdi diyoruz asıl sorun bu sözde işte ---SEVSEYDİ--- sevseydi gitmezdi!

ümran

Üye
Allah Allahh ..

babdm çikolata yapmayı nerdn öğrendi ? :D

esokmen

esokmen

Üye
Guzel bir yazi olmus kardesim

ümran

Üye
yusuf kardşim üzme kendini hayat budur işte

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ayrıldığıma değilde bunca zamandır yok yere umutlanmışım ona üzülüyorum. Gerizekalı gibi hissediyorum. Sevildiğimi sandım. YALANMIŞ.

- - - Eklendi - - -

Allah Allahh ..

ayrılmadım. O zaten sevmemiş. O yüzden kandırıldım diyebilirım. Ama en doğrusu terk edildim.

- - - Eklendi - - -

Güzel olmuş açıkcası + sorun ne biliyo musun?

Hani sevseydi yapmazdı etmezdi diyoruz asıl sorun bu sözde işte ---SEVSEYDİ--- sevseydi gitmezdi!

haklısın kardeşım. Dün gece kuzenime bilmediğı bi numaradan beni ara mesajları geldi. Aradım verdim telefonu. Eski sevgilisiymiş kuzenimin. Kuzenim kıza o kadar umursamaz o kadar ters davrandı ki kalkıp dövesim geldi kuzenimi. Heleki o psikolojideyken çok kötü oldum. Kız da o kadar seviyomuş ki "illa kendime zarar mı vereyim sana olan aşkımı anlamak için" dedi. Ben bile fena oldum ama kuzen hala kızı başından atmaya çalışıyodu. Bunu neden anlattım biliyomusunuz? Bende böyle sevilmek istiyordum. O kadar.

- - - Eklendi - - -

ama kuzenim bence doğrusunu yaptı. Çünkü bi şekilde de kuzenim sevmediği için terkedecekti ya da ayrilacaklardı. Kız üzülecekti. Şimdilik en doğrusu da böyle bencede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt