Terim vs. Baros!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim vs. Baros!


Galatasaray üst üste gelen kötü sonuçların ardından milli maç arasıyla nefes almaya hazırlanıyor. Milli maçlar nedeniyle liglere verilecek arayı hazırlık karşılaşmalarıyla değerlendirmeyi planlayan sarı-kırmızılılarda kafalardaki soru işaretinin ismi ise tanıdık; Milan Baros!
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ve Haziran ayında oynanan EURO2012'de kötü bir performans sergileyen Çek golcü, bu sezon hiç bir karşılaşmada forma şansı bulamadı. Bir önceki milli maç arasında Genoa ve Kartalspor ile oynanan hazırlık karşılaşmalarında teknik direktör Fatih Terim tarafından maç kadrolarına dahi alınmayan Baros için bu kez yeni bir şans doğabilir.
A2 takımıyla idmanlara çıkan Milan Baros, liglere verilen arada da çalışmalarına devam ettiği ve şans bulması halinde hazır durumda olmak istediği öğrenildi. Florya'da özel olarak idmanlarına devam eden Çek yıldız, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Johan Elmander'i milli takıma gönderen Galatasaray'ın Cuma günü Petrolul Ploiesti ile oynayacağı özel karşılaşmalarda fırsat bulabilir.
Galatasaray'ın şampiyon olarak tamamladığı 2011-2012 sezonun ilk yarısında Johan Elmander ile iyi bir ikili oluşturan Baros, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçmişti. Necati Ateş transferiyle birlikte formayı kaptıran tecrübeli futbolcu, Türk Telekom Arena'da oynanan Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla gözden düşmüştü.
Daha önce Galatasaray formasıyla gol krallığı da yaşayan Baros, sarı-kırmızılı formayı son kez geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan şampiyonluk maçında giymişti.
 


haltie

haltie

Üye
Sağlıklı hali bence buraktan iyi
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok daha iyi hem de ...
İkisinin de ortak özelliği kendilerini yere atıyorlar hep bir de hakemle çok oynuyorlar ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt