Terim Önceden Bilmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim Önceden Bilmiş

Galatasaray sezon başında oldukça iyi transferlerle Şampiyonlar Ligi'ne iddaalı bir şekilde başlamıştı.

Ancak alınan sonuçlar pek de istenildiği gibi gitmese de sarı-kırmızılı ekip Braga deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı başardı. Ancak bu başarının ardında mükemmel bir öngörünün yattığını bugün Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın twitter'da paylaştığı fotoğrafla öğrendik.

Albayrak'ın paylaştığı fotoğrafta bir kağıdın üzerinde takımların ismi ve Galatasaray'ın alacağı puan yazıyor. Notun sahibi ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 30 Ağustos 2012'de gruplar belli olduğunda Galatasaray'ın 10 puan alacağını o günden tahmin etmişti.

onurca06

onurca06

Üye
Adam bu işin piri yaa :)

Türe

Türe

Üye
:oha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyiymiş :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi de şu takımlar arasında , normal de olması gereken sıralama buydu ... Ve bu oldu ...
Sadece cluj süpriz yaptı o kadar ...

alaStar

alaStar

Üye
İyi de şu takımlar arasında , normal de olması gereken sıralama buydu ... Ve bu oldu ...
Sadece cluj süpriz yaptı o kadar ...

:kop: :kop2: :zuhaha: clujun sürprizi demek bütün dengelerin değişmesi demek dünkü maç bragayla galatasarayın ikinci tur maçıda olabilirdi :)

__xXx__

__xXx__

Üye
yandık yarın haberlerde çıkar galatasaray gruptan çıkmak için şike yaptı diye

• Beğen
Tepkiler: alaStar
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Semih adam sıralama yapmış görmüyor musun kağıdı . Nereye bakıyorsun sen . :)

komando04

komando04

Üye
çıksın haketti

arslansem

arslansem

Üye
O sıralama değil güzel kardeşim.Haberde de yazıyor bak :Albayrak'ın paylaştığı fotoğrafta bir kağıdın üzerinde takımların ismi ve Galatasaray'ın alacağı puan yazıyor.
Haber yanlış olsa bile Abdürrahim Albayrak bunu puan tahmini tuttuğu için paylaştı.Bizzat rt yapmıştım ben de :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fatih Terim ligi kaç puan ile tamamlayacağını da söylesin . :)

arslansem

arslansem

Üye
Ben söyleyeyim 69 :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt