Terim gelirse başarılı olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim gelirse başarılı olur mu?
Futbol takımımızın başına üçüncü kez Fatih Terim'in getirileceği kulaktan kulağa konuşulmaya devam ediyor. Peki taraftar Terim'in göreve gelmesi durumunda başarılı olacağına inanıyor mu?

Galatasaray'da seçim süreci devam ederken bir yandan da teknik direktörlük koltuğuna getirilecek isim camia tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Bugüne kadar başkanlık seçimlerine adaylıklarını koyan üç ismin, resmi olmayan ağızlardan yazılan ve öne çıkarılan teknik direktör adayları kulaktan kulağa konuşuldu, yazıldı, çizildi. Bugüne kadar hiçbir isim başkan adayları tarafından teknik patronluk koltuğu için resmi olarak açıklanmasa da basında sık sık ön plana çıkarılan isimler bu dönemde de gündemi oldukça meşgul etti.

Galatasaray Kulübü'nde futbol takımının başına geçmiş tartışılmaz en büyük teknik direktör olan Fatih Terim, hatırlanacağı gibi geçen süreçte bir çok kez bu koltuğa aday gösterildi.

"TERİM GÖREVE GELİRSE BAŞARILI OLUR"

Seçimlerde başkanlık için büyük bir oy potansiyeline sahip olan isim Ünal Aysal'ın Kulübün başına gelmesi halinde Terim'i göreve getirileceğinin konuşulduğu şu günlerde webaslan.com, kullanıcılarına 'Sizce Fatih Terim Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturursa başarılı olur mu?' sorusunu yönelterek bir nevi kamuoyu araştırması yaptı.

Yoğun ilgi gösterilen ve kullanıcıların 50 bin 127'sinin katıldığı ankette 'Evet' seçeneği çoğunluğun sesi oldu. Oyların %76.91'ini alarak 38 bin 552 kişinin tercihi olan 'Evet' oyu Galatasaray efsanesi 'İmparator' Fatih Terim'in üçüncü kez bu koltuğa gelerek başarıyı yakalayacağını savundu.

Terim'in göreve geldiği takdirde başarılı olacağını savunanlar kadar başarısız olacağını düşünenler de bu ankette seslerini duyurma fırsatı buldu. Yüzde 23.09'lIk oy oranıyla 11 bin 575 kişinin seçimi olan 'Hayır' oyu 'İmparator'un teknik direktörlük koltuğuna oturduğu takdirde başarısız olacağını dile getirdi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden çıkacak sonucun bu konuya direkt tesir edeceği bir gerçek. Ancak camiada ne zaman teknik direktör arayışı olsa ortaya atılan ilk ismin Fatih Terim olması, taraftarın gözünde başarılı teknik adamın kulübe katacaklarının henüz bitmediğini kanıtlar nitelikte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt