Terim el koydu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim el koydu!


[h=2]İmparator, Aslan'ı ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Eskişehir maçı öncesi tecrübeli hocadan Baros'a izin çıkmazken, Ambarat'a şans verilmeye devam edilecek, futbolculardan ise sadece ligi düşünmeleri istenecek[/h]
1) Milan Baros’a af yok

Son dönemde istenilen performansı ortaya koyamayan ve gol yollarında son derece etkisiz kalan Galatasaray’da kadroya alınmayan Milan Baros’un, tekrar takıma döneceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak teknik direktör Fatih Terim’in kafasında kesinlikle böyle bir düşence olmadığı öğrenildi. Konuşulduğu gibi A2 takımla değil kişisel olarak antrenmanlarını sürdüren Baros’un takımdaki geleceğinin karanlık olduğu bildirilirken, Terim’in şu anda elindeki golcüler Burak Yılmaz, Johan Elmander ile Umut Bulut’a çok güvendiği ve hücum hattında onlarla yoluna devam etmekte kararlı olduğu ifade edildi.

2) Amrabat’a son şanslar

Uzun uğraşlar sonucunda Kayseri’den transfer edilen Nordin Ambarat’ın beklenen performansı bir türlü gösterememesi, camiada tepkilere neden olmuştu. Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga maçında heyecanlanan ve iyi bir oyun ortaya koyamayan Faslı futbolcuyu Fatih Hoca’nın kaybetmek istemediği ifade edildi. Sancılı geçen bir transfer operasyonu sonrasında Sarı-Kırmızılı formayı giyen Amrabat’a tecrübeli hocanın önümüzdeki iki maçta şans vermeye devam edeceği, buradaki durumuna göre de oyuncusuyla ilgili daha net bir fikre sahip olacağı belirtildi.

3) Herkes kendine gelsin

Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü favorisi olarak gösterilen ve ‘Rüya Takım’ benzetmeleri yapılan Galatasaray’da oyuncuların son maçlardaki isteksizliği Fatih Terim’i oldukça sinirlendirmişti. Önce Orduspor sonra da Braga önünde sonuca gidilememesi, Terim’in bu konudaki öfkesinin artmasına sebep olmuştu. İmparator’un takımı tekrar ayağa kaldırmak ve kendine getirmek için düğmeye bastığı bildirildi. Terim’in kurmayları Hasan Şaş ve Ümit Davala’ya bizzat yetki vererek, futbolcularla konuşmalarını, ‘Şampiyonlar Ligi’ni artık unutun ve şu an lige konsantre olun’ mesajını ileteceği öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt