Terim Almanları da şaşırttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Terim Almanları da şaşırttı
Fatih Terim'in Yıldıray ve Halil'i EURO 2008 kadrosundan çıkarması Alman basınında geniş yer buldu. Kicker, "Halil ve Yıldıray için kötü sürpriz" ifadesini kullandı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in Avrupa Futbol Şampiyonası için UEFA'ya bildirdiği kadroda Bundesliga'da oynayan Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'e yer vermemesi, Alman spor basınını da şaşırttı.
Terim’in kararını internet sitesinden duyuran Alman spor dergisi Kicker, "Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk için kötü sürpriz" başlıgını attı. Kicker, Türk Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim şaşırtıcı bir kararla Avrupa Şampiyonası için belirledigi 23 kişilik kadroda, Bundesliga'da başarılı bir sezon geçiren Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'e yer vermedi yorumunu yaptı.
Alman Bild Gazetesi ise, aynı haberi "Mavi Krallar’da Jermeine Jones’in ardından Halil Altıntop da Avrupa Şampiyonası’na veda etti" başlığı ile duyurdu. Schalkeli Jermeine Jones’in Alman milli takım kadrosundan çıkartıldığını hatırlatan Bild, Fatih Terim beklenmedik bir şekilde Stuttgartlı Yıldıray Baştürk’ü ve Halil Altıntop’u kadrodan çıkardı ve böylece Alman liginden Türk milli takımında bulunan sadece Hamit Altıntop kaldı şeklinde yorumladı.
Almanya’da en çok ziyaret edilen internet spor sayfalarından biri olan ise haberi, ‘Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk Türk milli takım kadrosundan silindi’ başlığı ile okurlarına duyurdu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yanlış karar verdiğini avrupa şampiyonasında görecektir fatih terim.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yılların teknik adamı
mutlaka bildiği birşey vardır.
biz içinde olmadığımız için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyiz

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şunu açıkca söyleyelım eski fatih terim yok eser kalmamış..o Kurt fatih terim nerde :( Zaten şampiyonadan sonra bırakacak..Başarısızlıkda da bir sorun olmayacak. :(

Altun.

Altun.

Üye
cidden bende şaşırdım. gs aşığı işte aldı haketmeyen adamları kadroya.

Atakan

Atakan

Üye
zati gruptan bile çıkamıcaz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fatih Terim'i sevmem ama burada hak vericem ona bazı konularda. İspanya Teknik Direktörü Raul'u kadroya almadı bu kadar sorun olmadı ülkesinde ve dünyada. Ama Fatih Terim 3 kişiyi çıkarttı yer yerinden oynadı.

Bu işin sorumlusu kim? Siz misiniz yoksa Fatih Terim mi? Eğer onun almadıklarını beğeniyorsanız, siz olsaydınız takımın başında onları tutsaydınız. Sadece eleştirme hakkınız var ama aşırıya kaçmadan. Çünkü bu takımın sorumlusu o, başarılı da olsa başarısız da olas bu Terim'indir. Senin benim değil. Bırakalım ne olacak görelim hep beraber ;)

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
generalime kesinlikle katılıyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fatih Terim'i sevmem ama burada hak vericem ona bazı konularda. İspanya Teknik Direktörü Raul'u kadroya almadı bu kadar sorun olmadı ülkesinde ve dünyada. Ama Fatih Terim 3 kişiyi çıkarttı yer yerinden oynadı.

Bu işin sorumlusu kim? Siz misiniz yoksa Fatih Terim mi? Eğer onun almadıklarını beğeniyorsanız, siz olsaydınız takımın başında onları tutsaydınız. Sadece eleştirme hakkınız var ama aşırıya kaçmadan. Çünkü bu takımın sorumlusu o, başarılı da olsa başarısız da olas bu Terim'indir. Senin benim değil. Bırakalım ne olacak görelim hep beraber ;)

Yanlız başarılı yada başarısız olunduğu zaman avrupada dünyada fatih terim değil türkiye başarız oldu yada başarılı oldu denilecek ;) Ben Üstüne basa basa söylüyorum fatih terimin aldığı karar birer faciadır. ;) Yıldıray gibi bir oyuncun varsa bunu kadro dışı bırakma gibi şansı olmaması lazım..Halil gibi santraforun varsa ki boyuda iyi . kadro dışı bırakmaması lazım.. Uzun bir tane forvet söyleyin yok yok yok..:@

Görünen köy klavuz istemez..Bende bunlara bakarak sonuna kadar fatih terimi eleştiririm.Aşırı yada düzgün.

Not: Fatih terim'in babası ile konuşurum hergün karşı apartman komşumuzdur..O bile verdiği kararı yanlış yorumluyor ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanlız başarılı yada başarısız olunduğu zaman avrupada dünyada fatih terim değil türkiye başarız oldu yada başarılı oldu denilecek ;) Ben Üstüne basa basa söylüyorum fatih terimin aldığı karar birer faciadır. ;) Yıldıray gibi bir oyuncun varsa bunu kadro dışı bırakma gibi şansı olmaması lazım..Halil gibi santraforun varsa ki boyuda iyi . kadro dışı bırakmaması lazım.. Uzun bir tane forvet söyleyin yok yok yok..:@

Görünen köy klavuz istemez..Bende bunlara bakarak sonuna kadar fatih terimi eleştiririm.Aşırı yada düzgün.

Not: Fatih terim'in babası ile konuşurum hergün karşı apartman komşumuzdur..O bile verdiği kararı yanlış yorumluyor ;)

Kimin doğru kimin yanlış dediği önemli değil. İsterse 70 milyon yanlış desin, ipler kimin elinde? Fatih Terim'in elinde.

Babasının düşüncesi, yazarların düşüncesi vs onu bağlamaz. Dediğim gibi o zaman alın ipleri elinize sizi görelim. Yapabilirseniz tabi. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Öyle bir şans vereceklerse seve seve;) bu ülkede milyonlarca fatih terim gerçekte yada sözde..Bana göre ipler futbolcuların elinde.Hoca sadece konuşur oyuncular uygular.

ukalgs

ukalgs

Üye
sadece almanları değil tüm herkesi şaşırttı.bence yanlış karar verdi inşallah bu dezavantaş sağlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...