yav iyide öyle hemen bi içki ısmarlamayla şak diye ayırmazlar yani, dedikleri gbi doğal ol, arıyomuş gibi, kıro gibi her gördüğüne çadır dikersen olmaz öyle, normal hareketlerini yapacaklarını yap ilk önce uzaktan kes ilk önce şabanın 3.numaralı bakışını yap senin onunla ilgilendiğini anlasın ama hemen dalma, fazlada bakma yakınlaş biraz mesafeyi daralt bi bahane ile direk sohbete gir ismini sormadan mesela su soğuk de, çok tuzlu de ( haa şunuda söyleyim ilk bakışında rahatsız olup gözlerini kaçırır birde ilgilenmez se senin bakışınla üzerine gitme ters teper) yada ordaki bi olaya istinaden direk konuya gir oda devam ederse sonradan adım şu memnun oldum deyip sohbete başla, angut gibi gidip tanışabilirmiyiz çok güzelsin, bağa bi virsene gibi atlama işe anladınmı kardeş.
buraya kadar okudun dimi ilk başta yapacağın şey yaşını bilmiyorum ama küçüksen babasına , abisine özellikle dikkat et çünkü her baba, abi, kızını ve kızkardeşini, korur, eğer büyüksen kocasına yada sevgilisine dikkat et çevresinde yoksa dalarsın eğer varsa onun taktiği ayrı ama onunda istemesi lazım ilk cereyanı alıp vermeniz lazım yoksa abiden, babadan sevgiliden, kocadan öyle bi mariz yersinki ömür boyu aklından çıkmaz haberin olsun ava gideyim derken avlanma sakın.