Terazi Burcu 19/11/10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Terazi Burcu 19/11/10
Sansasyon yaratma isteğiniz yoğun ve aceleciliğinizden dolayı davranışlarınızda ve tutumlarınızda farklılık gözlenebilir. Hislerinizin yoğunluğu davranışlarınızda ve yaklaşımlarınızda ince ve nazik olduğunuzu göstermekte. Vicdanınızın sesini dinleyin ve dikkat rüyalarınız bu gün ilginç olabilir.
 


qirL1903

qirL1903

Üye
Benden önce davranmıssın :ehe
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
 
alpan06

alpan06

Üye
Terazi burcu erkeği

Terazi erkeği,Tüm sorunlarınıza kusursuz çözümler bulacak ve sorduğunuz her soruya cevap verecektir. Ancak onda tüm genç kız rüyalarınızın cevaplarını bulacağınızı sanmayın. Onların bir kısmını değiştirecek, diğerlerini de tartışacaktır. Bir Terazi erkeği huysuz ve dengesiz olabilir ve aşk da içinde olmak üzere herşeyi mantığa uydurma çabası sizi çıldırtabilir ya da yenikliğe uğramanın ezikliği içinde bırakabilir.

Gene de bir kez Terazinin çekiciliğine kapılıp ağına düştükten sonra, ondan kurtulmanız kolay olmayacaktır. Eğer kaçmaya çalışırsanız, sizi öyle mantıklı, zekice tartışmalarla kalmaya razı edecektir ki, buna engel olamayacaksınız. Sizi o eşsiz mantık gücünün etkisi altına almakla kalmayıp, ayrıca öyle tatlı ve nazik bir insan olacaktır ki, daha önce sizi altüst edip, hayal kırıklığına uğratmış olan kararsızlıklarını unutacaksınız Sonra size gülümseyecek ve içinizde birşeyler olacak.

Ondan sonra savaşı kaybedeceksiniz. Onun rüyaları sizin rüyalarınız olacak ve sizin için dünyada hiçbirşey onu mutlu etmekten daha önemli olmayacak. Susuz bir yolculuğun suyu aradığı gibi, hep o gülüşü arayacaksınız. Terazinin çekiciliği mantıklı ve gerçektir, hiçbir doğa üstü yanı yoktur. Onda kara büyü yoktur, yalnızca sağ duyuyla cennet gibi havasına kapılmak vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt