Teniste Zirve El Değiştirdi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Teniste Zirve El Değiştirdi..
İspanyol tenisçi Rafael Nadal, erkekler tenisinde 237 hafta ilk sırada yer alarak bir rekora imza atan Roger Federer'i geride bırakarak ilk sıraya yerleşti.

Tek erkeklerde Roger Federer'i geride bırakarak ilk sıraya yükselen Rafael Nadal, ilk sıraya yükselme başarısı gösteren 24. raket oldu.

Tek erkeklerde dünyanın bir numaralı ismi isviçreli raket Roger Federer'in ardında üst üste 160 hafta ikinci sırada kalmayı başaran İspanyol raket Rafael Nadal, Cincinati'deki turnuvada yarı-finale kalarak dünya klasmanında ilk sıraya yükselmeyi garantilemişti.

Tek erkeklerde dünyanın yeni bir numarası Nadal, bu mutluluğu Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya kazanarak pekiştirdi.

Pekin'de final maçının ardından açıklamalarda bulunan ve çok iyi bir sezon geçirdiğini dile getiren Nadal, "Bu sezon hayal edebileceğim en iyi noktadayım. Her şey için çok mutlu olmalıyım. 1 numaraya yükselmek elbette mutluluk verici; ancak duygularımın çok fazla değiştiğini söyleyemem, çünkü geçtiğimiz sezonda çok iyi performans sergiledim. Bu benim için tatmin edici bir tablo. Birkaç gün eğlenmek istiyorum; ama daha sonra 25 Ağustos'ta başlayacak olan Amerika Açık'a konsantre olmak zorundayım" dedi.

KADINLARDA YENİ BİR NUMARA JANKOVIC
Sırp raket Jelena Jankovic, vatandaşı Ana Ivanovic'i geride bırakarak dünya klasmanında 1 numaranın yeni sahibi oldu.

20 yaşındaki Ana Ivanovic, sakatlığı nedeniyle Pekin Olimpiyatları'ndan çekilmek zorunda kalmıştı. Tek bayanlarda dünyanın yeni 1 numarası Jelena Jankovic ise, Pekin'de çeyrek finalde Rus raket Darina Safina'ya mağlup olarak elenmişti.

Bu iki tenisçi de, önümüzdeki hafta başlayacak Amerika Açık'ta mücadele edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt