Temple Run 2 Android çıkış tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon ve tablet segmentinde son dönemde oldukça fazla sayıda oyun yer almakta. İnsanlar son dönemde özellikle oyun için akıllı telefon ve tabletlerinin başında daha fazla zaman geçirmeye başladılar. Android ve iOS için sunulan ve oldukça başarılı olan oyunlardan bir tanesi de Temple Run olmuştu.

Imangi Studios tarafından geliştirilen ve sunulan Temple Run hem Android hem de iOS platformunda oyun severler tarafından ilgi görmüştü. Firma geçtiğimiz gün Temple Run oyunun yeni oyunu Temple Run 2‘yi Apple iOS platformunda indirmeye sundu. Temple Run 2 sunuluşu ile birlikte, oyun severler tarafından ilgi görmüş ve ilk gün 500.000 indirme rakamına ulaşmıştı.

Imangi Studios Apple iOS için oyunu yayınlarken, Android için ise sunmamıştı. Firmadan Android için ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi gelmezken, geliştiricilerden alınan bazı bilgilere göre Temple Run 2 Android için çıkışını 24 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iosta oynadın pek sevmedim 1 daha iyi

PriZm

PriZm

Üye
evet kamera açısı kötü olmuş.Temple Run'ın orjinalliği gitmiş sanki.dandik çin oyunlarına benzemiş :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
<strong>[video]m.youtube.com/watch?client=mv-google&amp;hl=tr&amp;gl=TR&amp;v=XHh1O5_da0s[/video]

Kendi çektiğim video temple run 2 iphone 3gs :)

Türe

Türe

Üye
Ben bayıldım şahsen müthiş :alkis:

Kerim.

Kerim.

Üye
Bende hergun markete girip bakiyodum sagol konu icin:zzz:

MBrkA

MBrkA

Üye
4S'de oynadım çok hoşuma gitti oyun. Ama sanki bazı oyunlardan da esinlenmişler oyunu yaparken.

caglar9726

caglar9726

Üye
1.cisini oynadım tüm karakterli açtım ama İpod Touch ta oynamıştım telefona yükleme gereyi duymadım şimdi İpod Touch 3. nesil oldugu için güncellemede yok uygulamada yüklenmiyor ama Andriodde dört gözle bekliyorum... :)

-Emre

-Emre

Üye
bence oyun monotonluktan Kurtulmuş android daha çok indirme olur =D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bi haber var mı? :D Kesin olarak yarın çıkıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt