Ezmeyin beni. :) mulipler i bi arttır 40 milyon bile yaparsın :D
hotlock Üye Konu Sahibi FeC!' Alıntı: Ezmeyin beni. Genişletmek için tıkla ... mulipler i bi arttır 40 milyon bile yaparsın
GuitaristBoy Üye FeC!' Alıntı: 35 daha benim. Genişletmek için tıkla ... 35 milyonmu yaptın 8 milyon rakor yaptım ama önemsiz çünkü 10 milyon olucak o
FeC!' Alıntı: 35 daha benim. Genişletmek için tıkla ... 35 milyonmu yaptın 8 milyon rakor yaptım ama önemsiz çünkü 10 milyon olucak o
hotlock Üye Konu Sahibi qeda08' Alıntı: ben android de anca 836 bin yaptm Genişletmek için tıkla ... yeni sürüm çıktı güncelle puan toplamn iphndaki gbi olacaktr.
qeda08' Alıntı: ben android de anca 836 bin yaptm Genişletmek için tıkla ... yeni sürüm çıktı güncelle puan toplamn iphndaki gbi olacaktr.
Avunyali Üye hotlock' Alıntı: arkadaşın iphonunda oynadım 500 metre faln koştum 700.000 oldu skor multiplayer seviyesini artırırısan 23 milyon çokta zor bi skor değl. Genişletmek için tıkla ... Onu Yapamıyorum Android te X26 ydı iPhone'de x43 felan oynamaya devam ediyorum
hotlock' Alıntı: arkadaşın iphonunda oynadım 500 metre faln koştum 700.000 oldu skor multiplayer seviyesini artırırısan 23 milyon çokta zor bi skor değl. Genişletmek için tıkla ... Onu Yapamıyorum Android te X26 ydı iPhone'de x43 felan oynamaya devam ediyorum
hotlock Üye Konu Sahibi ynsemrekose' Alıntı: bi bize gelmedi şu oyun be usta.. dehşet bişi Genişletmek için tıkla ... symbian a gelmez hocam tahmnmce çok ram yiyen bi oyun.
ynsemrekose' Alıntı: bi bize gelmedi şu oyun be usta.. dehşet bişi Genişletmek için tıkla ... symbian a gelmez hocam tahmnmce çok ram yiyen bi oyun.
kazoo_44 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
restless16 Üye coin hilesi olmamış, hile hurda bize göre değil. güncellemeden sonra puanlar biraz arttı gibi bende bi güncelliyim: (kanat falan kullanmadım hiç , bütün upgradeler yapılı ve karakterler açık) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
coin hilesi olmamış, hile hurda bize göre değil. güncellemeden sonra puanlar biraz arttı gibi bende bi güncelliyim: (kanat falan kullanmadım hiç , bütün upgradeler yapılı ve karakterler açık) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız