Temmuz 2010'nda alınmış 5800 XpressMusic Black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nsweet

Üye
    Konu Sahibi
Temmuz 2010'nda alınmış 5800 XpressMusic Black
19 Temmuz'da Media marktten aldım. Kutusu Faturası garantisi aksesuarları (kulaklık,cd,8gb sdhc kart,veri kablosu içinde) en ufak cizik falan yok sıfırdan farksız ekran bandı duruyo hala. ciddi alıcılar olursa istanbul kocaeli içi elden satabilirm fiyat olarak 390tl düşünüyorum.

resim cekemedım ama sıfırdan farksız.

pm atablirsniz.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
290 Liraya Bırakmayı düşünürsen Pm at cidliyim. kargo ücreti bana ait telefon elime geçitiği an prayı hava ederim

By_SoNSuZz

Üye
ben 250 peşin tık para veririm

deneyelim

Üye
Ya cılığını çıkartmayın 250 diye adam 2 ay olmuş alalı, ölü fiyatınamı satsın sıfırı 476 lira yarı yarıya düşermi ayıp ama

--------------- Ekleme ---------------

dostum sende foto çek öyle yap satışı bari görelim

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Ya nasıl bi milletiz yaa.. Adam 390 diyor 250 vereyim diyorsunuz... Biraz daha mantıklı teklifleri verin bence.

nsweet

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bi arkadaşımdan 360liraya almıştım n97 sıfr ile takas ettim telfncuda 380 tl satıldı.

oleştimaxi1

Üye
o fiyatlara isteyenlere direk sövecen işte :off:

deneyelim

Üye
yok abi zorlanırsın 50 50 ödesende olur :D

Geçen cuma namazında adam incir satıyo birisi geldi, incir 5 lira kardeş 4 lira olmazmı dedi abi kurtarmaz dedi, geçti yanına aldı oda iki incir bağırmaya başladı 1 lira için, bunu niye anlattım bilmiyorum ama bu tip insanlara gıcık oluyorum, Ayrıca hayırlı olsun dostum istediğin fiyata satmışsın en azından

aynenn2009

Üye
herşeyi mevcutsa faturası falan çiziği falan yoksa 300 nakite alırım kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...