Enes
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim arkadaş yolladı işlemci termal macun değişimi falan istedi çatur çutur yaptılar ve ödenmesi gereken tutar 0 TL idigaranti bitmeden ben de göndericem
onu ben de yapıcam
bende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun
Çok mantıklı işTTNet netlimitsiz paketi olanlara 1 yıllık mcafee veriyor beleş
bende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun
Trend micro bende de vardı
Bende Trend Micro Titanium vardı gazeteden aldım 29 kupona 1 yıllık süresi bitti ttnet de beleş vermesi isabet oldu 1 yıl daha rahatım ama olmasa da sıkıntı yok recovery 8 dk sürüyor
Trend micro bende de vardıçok cins la hiç veri tabanı güncellemesi gelmiyo hep aynı
ben beğenmedim trend microyu sanki pc de virüs programı yokmus gibi insan bi uyarı verir arada canlılık emaresi gösterir
Aynen dandik mandik ama onu sildikten sonra mcafee hiçbir şey bulmadı
ben beğenmedim trend microyu sanki pc de virüs programı yokmus gibi insan bi uyarı verir arada canlılık emaresi gösterir
nerde o nod 32
Daha iyi dırdır etmiyo
nerde o nod 32paso güncelle babam güncelle
benim recover uzun sürüyo driver ları tek tek kuup reset atıyo bana kalsa hepsini kurar bi reset çakarım mis
ayar ediyor o dabu mcafee de bitsin yüklemem beleş gelmezse çak recovery rahatım
benim recover uzun sürüyo driver ları tek tek kuup reset atıyo bana kalsa hepsini kurar bi reset çakarım mis
hediyenin markası mı olur len
Toshiba başlı başına hata olmuş bence
hediyenin markası mı olur len
Söz vermişti dayım
nerden geldi
Söz vermişti dayım
bende bide 4s vardı da sattım onu
Bizimkiler araba alcaz diyolaristanbul içi mühendislik doktorluk falan olursa da zor
bende bide 4s vardı da sattım onuparasını da bababank'a yatırdım kar payı alcam faiz haram ya ondan
ben 1 seneye kadar leonu kendime bağlarımBeyaz 1.4 Tsı FR + Plus paket tamamdır sanırım
o araba gelsin de ben foruma uğramam artık
Posterlerini ascan yakında
o araba gelsin de ben foruma uğramam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?