Temiz nokia 6630 full aksesuarlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
Temiz nokia 6630 full aksesuarlı
Ilan güncellenerek yeniden açıldı...

furkano

furkano

Üye
hocam bu fiyata sana garantili n72 vereyim. uçuk bir fiyat..

emre_kalay

emre_kalay

Üye
::dddd:dd

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
kimseye zorla birşey satmıyoruz. 140 a varsa başka böyle temiz full aksesuarlı 6630 onu göster. N72 den bahsetme ona verdiğin paranın 2 katını tamire verirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu beğenmeye bakın fiyatta bir orta yol buluruz.

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
cok pahalı:D(şaka yapıyorum o telefona deger nokianın en iyi modellerinden biri hayırlı satışlar arkadasım):oke:

Doğan

Üye
hacı çok pahalı bea

coloniex

coloniex

Üye
o tele o fiyat gayet iyi tel mezizze az bile ;)

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
Telefon temizz. Bayan öğrenci kullandı. full evde bekledi zaten. Bütün aksesuarlarıyla veriyorum. 100 tl ye satılan 6630 ları açılmış ekranı değişmiş alırsınız. Kullanamazsınız.

furkano

furkano

Üye
yaklaşık 5 adet 6630 kullanan birisiyle konuşuyorsun dostum.. Ne olursa olsun.. saçma bir rakam.. geçen ay full aksesuar ve kutulusunu 80 liraya aldım.. sadece öneri bu yoksa banane senin fiyatından.. yani 6630u bana öğretme:oke:

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
Kullandıysan Al kullan parazit yapma ilanda. Tek sen pahalı bulmuşsun. Sana Satanlar Enayiyse ben ne yapayım. 139 tl bu telefona çok iyi fiyat. Sanane varsa 6630 un 80 tl ye satacak çek resmini koy isteyen seninkini alır isteyen benimkini alır. Sitede Benden Telefon alanlar var İstersen vereyim kullanıcı adını sor benim sattığım telefonların nasıl olduğunu. Nasıl alışverilş olduğunu...

Doğan

Üye
alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun ozaman :)

blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
ilanı taşıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

önüne gelen yorum yazıp alıcakların kafasını karıştırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt