temelden fıkralar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*ceren*

*ceren*

Üye
    Konu Sahibi
temelden fıkralar
SİGARA

Temel her balık dönüşünde paçaları ıslak vaziyette kayıktan iniyormuş. Bir gün arkadaşları sormuş paçalarını, o da:
- Valla oltayı atıp balığı beklerken sıkılıyorum ve bir sigara yakıyorum. Sigaram bitince de sigarayı denize atıyorum, ondan sonrada ayağımla söndürüyorum.:ehe

MÜESSESE

Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sıkılmış, etegini çikarinca temel atilmis, parayi atmis,
- Tevam edin puntan sonrasi müesseseden. :naughty:
Doğanın Dengesi

Temel ormanda ağaç kesiyormuş,:nono: o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..:ehe:ehe:ehe
Apandisit Yeri

Temel ile Fadime Köye hakim yamaca oturmuş, sohbet ediyorlarmış. Temel ne yapsakda sevişsek diye fırsat kollarken Fadime:" Temel sağa apantisut ameliyatı olduğum yeri cöstereyim mi?" diye sorar. Temel hemen kabul eder." He cöster." Fadime"Ha şu karşıçi sarı binanın içinci kati.":kop:

• Beğen
Tepkiler: fear58, Mehmet, silop_kms ve 2 diğerleri

passiv€ aggressiv€

Üye
sonuncusu bomba saol :spr

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Temel fıkraları arşivi :ehe eline sağlık teşekkürler :ehe

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
MÜESSESE

Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sıkılmış, etegini çikarinca temel atilmis, parayi atmis,
- Tevam edin puntan sonrasi müesseseden. :naughty:
guzeldı saol ceren

*ceren*

*ceren*

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim :)

silop_kms

silop_kms

Üye
sonuncusu manyaktı sağol...:)

*ceren*

*ceren*

Üye
    Konu Sahibi
hayret bu fıkrayı bilmiyordun yani:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Manyak güzel sağol

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hepsi de muhteşemdi :ehe

*ceren*

*ceren*

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...