Temel Oto Kiralama l Trabzon Oto Kiralama

Sponsorlu Bağlantılar

olcak61

Üye
    Konu Sahibi
Temel Oto Kiralama l Trabzon Oto Kiralama
Temel Rent A car

Araç kiralama kavramını yeniden tanımlamak ve yepyeni bir hizmet anlayışı ile müşterilerine, beklentilerinin çok üstünde bir hizmet anlayışı ile 2015 yılında Samet Temel Baş tarafından kurulan temel rent a car sadece bireysel müşteri anlamında değil aynı zamanda özel ve tüzel kurumsal müşterileri için de çok farklı ve yüksek memnuniyet odaklı hizmetler sunmaktadır. temel rent a car, operasyonel araç kiralama, lüks araç kiralama, vip transfer, araç kiralama, şoförlü araç kiralama, hizmetleri, şehir turları ve rehberlik hizmetlerini geniş araç parkı, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile sunmaktadır.

temel rent a car; sizin için, size değer katacak, müşterilerinize en yüksek konforu sunan lüks araçlarımızla prestijinizi artırabilir, sadece bir telefonla istediğiniz lüks aracı rahatlıkla kiralayabilirsiniz. ayrıca yine çok lüks araçlarımızla size ve misafirlerinize transfer hizmetlerini yüksek performans düşük fiyat prensibi ile sunuyoruz.

Ayrıca kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için sunduğumuz operasyonel araç kiralama hizmetimizle, vergi, plaka, trafik tescil gibi formalitelerle uğraştırmadan araç sahibi yapıyoruz. fabrika sıfır çıkışlı araçlarımızı, plakası takılmış, tüm harç vergileri ödenmiş bir şekilde size teslim ediyoruz. Dilerseniz minimum 12 ay, dilerseniz maksimum 36 aylık süre ile araç sahibi olabilir, aracınızın kiraladığınız sürece bakım, sigorta gibi hiç sorununu dert etmeden aracınıza gönül rahatlığa ile binebilirsiniz.

İsterseniz tatil için gelmiş olun, dilerseniz çok özel müşterileriniz için olsun Dalaman Marmaris transfer hizmetlerinin yanı sıra şehir turları ve rehberlik hizmetlerini yine konusunda deneyim ve tecrübe sahibi, halkla ilişkiler konusunda uzman güler yüzlü personelimizle sağlıyor, size ve misafirlerinize unutamayacağınız, harika bir tatil geçirebilmeniz için bütün imkanlarımızı seferber edeceğimizi bilmenizi istiyoruz.

Siz de, temel rent a car' ın sizler ve misafirleriniz için sunduğu transfer hizmeti, operasyonel araç kiralama, lüks araç kiralama, Vip transfer, şehir rehberi ve tur hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız yapmanızı gereken tek şey 24 saat hizmetinizde olan telefon hattımızı aramak veya internet adresimizden bizlere ulaşmak ve sonrasında mükemmel bir tatilin keyfini çıkarmak.
 
Harnavala61

Harnavala61

Üye
sitede Range Rover var gerçekten 130 Tl mi günlük (:
 

Benzer Konular



Üst Alt