temel pakette birinci ve ikinci sisx dosyalarını sertifikalayıp telefona attım fakat yuklerken sertifika tarafından kısıtlaniyor dedi yapacak birşey yok mu ?
Arkadaslar sanirim Nadir arkadasimizin vermis oldugu first ve second dosyalari zaten sing edilmis oldugu icin tekrar sing yapamiyoruz. Bu yuzden sertifika kisitliyor gibisinden uyarilar cikiyor onumuze.
Asagida verecegim linkteki dosyalar sing edilmemistir. Onlari siz sing yapip once 1 nolu dosyayi sonra 2 nolu dosyayi yuklerseniz direk cok guzel bir sekilde kuruluyor. yanliz turkce yok ingilizce bilmek gerekiyor biraz
yanliz yuklemeden once telefonunuzda herhangi bir office dosyasi bulunmamasi gerekiyor
egerki Nadir arkadasimizin dah onceden vermis oldugu dosyalar duruyorsa onlari silip verdigim linkteki dosyalari sing yapip once 1 sonra 2 noludoyayi yuklemelisiniz. umarim herkesde calisir bende sorunsuz calisiyor. Verecegim linkte acilan sayfadan ucretsiz indirmeyi tiklayip, kisa bir sure bekledikten sonra indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada Nadir arkadasimizada cok tesekkurler bikmadan usanmadan her soruya defalarca yanit vermis..
merhabalar,bende de quick office in ön yüzü yüklü olarak tlf numu kvk da güncelletmiştim. quick offici açınca upgrade etmeniz gerekiyor diyor, güncelleyin diyor, guncellemek için kredi kartından 29 tl kesti, hadi onu anladım ama sonra da programı yuklemeye gelince yuklemiyor, güncelleme hatası diye birşey çıkıyor. işin esasını bilmediğimiz için çözemedik malesef,
3 gün uğraşıp v5 hackli yaptım sadece bu sertifika işini beceremediğimden hack olayı tamam 4 adet dosya (ROMPatche+) tamam aktif de oluyor fakat yine de neden sertifika illaki anlamadım açıkcası,bu durum normal mi acaba yoksa sadece bana mahsus olan bir olay mıdır acaba?
Nokia E72 aldım fakat telefonda Quick Office ve tarayıcı uygulamalı bulunmuyor. Telefonun işletim sistemi Symbian OS v9,3. Quick Office ve tarayıcı uygulamasını internetten indirmek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim