Temayi yapamadim yardimci olurmusunuz simdiden tskrler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Temayi yapamadim yardimci olurmusunuz simdiden tskrler...
arkadaslar sitenizdn 5800ima win7 temasi attim fakat sertifika gecersiz uygulamay saglayicinizla konsun diyo telefon amcamin 2 hafta sonra geri vericem telefonu bana verirken sakin imei numarasini kurcalama demistim simdi kurcalamak istemiyorum ama biris bana sunu duzeltirse cok mutlu olurum arkadaslar bide signed unsigned nedir

buda temanin linki :( cok madurum ya :(

arkadaslar bide hemen cevap verirseniz cok mutlu olacagim simdiden ellerinizden oper cooooook teekkur ederim

temanin linki

Utk4n*

Utk4n*

Üye
KaSmaya geRek yok hackLe kuRtuL :D.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen daha iyi yada başka tema dene illa bumu olcak

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar illla bu olmasi lazim gnlerce aradim ama telefonu hackleyemem imei numarasini veremem telefon bnm dgl bu riski alamam bu yuzen yardim istedim

CoDeYs

CoDeYs

Üye
imei numarasına bişey olmaz ben kaç senedir opdadan sertıfika aldm bişey olmadı

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
tam sitesini yazarmisiniz ? yada nerden yapildigini ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
tamam bulayım unuttum tam olarak

pasha14

pasha14

Üye
signed : sertifika gerektirmeyen sertifikalanmış dosyadır.
unsigned : kullanıcının siteden kendisi aldığı sertifika ile uygulamayı sertifikalaması gerekmektedir.
sertifikalama olayına gelincede diğer arkadaşlarında dediği gibi imei numarasını vermekte birşey yok ben verdim bir problem yaşamadım. İmei numaranı vermek istemiyorsan veya , için rahat olsun istiyorsan hackle sertifika sorunundan tamamiyle kurtul.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ya temanın signed olanını bulacan ya imeiyi vericen ( zararsızdır ) yada hacklicen ( en iyi yöntem )

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teli hackleme en garantili yol daha iyi

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
iyide nerde hckleniyor bide hackleyince garanti kapsamindan cikiyormus telefon kacak olarak gozukuyormus

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yok kardeş ozaman belki milyonlarca telefon öyle olur ama bende duydum sadece boş bir söylentidir

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
ya arastiriyorum siteden bulamiyorum nerden hackelndigini bi yerden buldum ama kahretsin ordanda hicbisey anlamadim

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
ya kurucamda ben sadece hack istiyorum bunlar telefonuz bomuslar resmen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt