Silinen Üye 2392690
Kapalı Hesap
Temaya Son Dokunuş
Arkadaşlar başlıkda da belirttiğim gibi temanın arayüzü ufak bir dokunuşu gerektiriyor.İsa abinin tema destekli yardımlarıyla halledebileceğimi düşündüğüm kısımları çok şükür bitirdim.Arayüz ise tam bir muamma mümkünatı yok.Adobe İllustrator barındıran ama kullanmayan biriyim Photoshop'u vektör olarak destekleseydi çılgınlıklar yapabilirdim.İşin seyri telefonun başlangıcında olduğundan dolayı olmuşken daha iyi olmasını istemek doğal olmalı.Genel olarak isteğim Uzman ellerin sadece önyüz olarak tabir edebileceğim noktada kendine özgü rütuş veya şahsen benim öngördüğüm düzende imkan varsa yapmalarıdır.
Alt bölüm ve saat konusunda böylesi bir düzen istiyorum açıkcası.Olabilir gözüyle bakmıyorum şayet gönlümden geçen bu tarzda veya benzeri görünümde.Kişisel yapımda desteklediğim yanı basit durmasındansa bir değişim her türlü kabulümdür.
Yine bir değinmek istediğim nokta Carbide Symbian T.E olarak proje dosyasını mı aksine sis dosyasınımı hangisi üzerinde bu işlemin oluru varsa belirtirseniz sevinirim.Tavsiyeleriniz üzere upload etmeyi düşünüyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar başlıkda da belirttiğim gibi temanın arayüzü ufak bir dokunuşu gerektiriyor.İsa abinin tema destekli yardımlarıyla halledebileceğimi düşündüğüm kısımları çok şükür bitirdim.Arayüz ise tam bir muamma mümkünatı yok.Adobe İllustrator barındıran ama kullanmayan biriyim Photoshop'u vektör olarak destekleseydi çılgınlıklar yapabilirdim.İşin seyri telefonun başlangıcında olduğundan dolayı olmuşken daha iyi olmasını istemek doğal olmalı.Genel olarak isteğim Uzman ellerin sadece önyüz olarak tabir edebileceğim noktada kendine özgü rütuş veya şahsen benim öngördüğüm düzende imkan varsa yapmalarıdır.
Yine bir değinmek istediğim nokta Carbide Symbian T.E olarak proje dosyasını mı aksine sis dosyasınımı hangisi üzerinde bu işlemin oluru varsa belirtirseniz sevinirim.Tavsiyeleriniz üzere upload etmeyi düşünüyorum.
adım Sait.Tema işine gelirsek bende başta hiç bişey bilmiyordum fakat yapılan temaları inceledikten sonra bildiklerimi paylaşmanın en iyi yolu video anlatımı olduğuna inandım ve paylaştım.Şimdi bu tür bir arayüzü yapmadan önce siz android'e benzetmek istiyorsunuz sanırım bunun hem zor hemde kolay yolları var.Zor yoldan başlayacak olursam,tema için tek tek saatler süren tüm vectörleri elden geçirmek gerekir.Tabiki yapılır ancak bazı kısıtlamalarla tabi.Belle alt ve üst bar beni en çok sıkııntıya sokan yerlerdi.Kolay yolu ise bir uygulama ile arayüzü kısmende olsa resimdeki gibi yapmak mevcut
Öncesinde boş hasattı bugün ise dolu dizgin gidiyorsam öğrendiklerin ve neticesinde videolara bu bilgiyi yansıtarak bizlere ulaştırman her zaman ayrıcalık olacakdır.Dün sen iken bugün biz isek yani temada birşeyleri yapabiliyorsak emeğine,eline sağlık.Android'e tamamıyla değilde belirli noktalarıyla,Symbian'ın arayüzünü birleştirmekdi gayretim.Vektör olarak yani Html olayı beni fazlasıyla aşan ve bizzat yardımcı olmanız gereken yerdi.Sıkıntının yüz rengi bu noktada.Öğrenmek ise süreç gerektirecek bir durum.Değindiğiniz kısıtlamalar görüntü kabiliyetini düşürecek bir nevi alan darlığını da göz önünde bulunduracak olursak tamamıyla katıldığım bir yer olarak zor bilmeyen biri için zorunda ötesinde.Resimde ki görüntüyü birebir Symbian'a enjekte edileceğini hiç tahmin etmezdim.Yine bir çağ açtın Sait abi.Yardımların adına bir kez daha teşekkür ederim.Dosyayı bırakıyorum taban ve alan darlığı umarım dediğin gibi zorluk yaşatıpda vaktini almaz.