Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ Temalarla İlgili ] Rica Ediyorum Önemli !!! 5800 XpressMusic
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRkxq93
Üye
Konu Sahibi
[ Temalarla İlgili ] Rica Ediyorum Önemli !!! 5800 XpressMusic
Telefonuma yüklediğim temaları silip yeni tema yüklemek istiyorum fakat ne uygulama yöneticisinde böyle birşey var ne de hafıza kartında nasıl silebilirim bu temaları.
Telefonuma yüklediğim temaları silip yeni tema yüklemek istiyorum fakat ne uygulama yöneticisinde böyle birşey var ne de hafıza kartında nasıl silebilirim bu temaları.
eğer telefona yukledıysen sım kartını ve hafıza kartını cıkart *#7370# yap
eğer hafıza kartındaysa hafıza kartını yedekle ve hafıza kartını bıcımlendır.
ramazan-ak
Üye
hacım bende de aynı sorun vardı ben sorunu şöyle çözdüm hangi tema varsa onun aynısını tekrar hafıza kartına yükle ama tema aynısı olacak ozaman uygulama yöneticisine geliyor kaldırıyorsun sorun bitiyor format atmana gerek kalmıyor
Sanırım arkadaşın demek istediği o temaları ( sistemde kurulu olan temaları ) nasıl kaldırabilirim ? veya onları kaldırıp onların yerine başka tema nasıl yükleyebilirim ?
hacım bende de aynı sorun vardı ben sorunu şöyle çözdüm hangi tema varsa onun aynısını tekrar hafıza kartına yükle ama tema aynısı olacak ozaman uygulama yöneticisine geliyor kaldırıyorsun sorun bitiyor format atmana gerek kalmıyor
Ayrıca böyle bir şey yanlış gibime geliyor .. Senin dediklerine göre yapıcak olursak değişecek birşey olmuyor ..
haltie
Üye
xplore kurun Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin burada rakamla belirtilen klasörler temalardır silerseniz temalarda kalkar
xplore kurun Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin burada rakamla belirtilen klasörler temalardır silerseniz temalarda kalkar