[ Temalarla İlgili ] Rica Ediyorum Önemli !!! 5800 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
[ Temalarla İlgili ] Rica Ediyorum Önemli !!! 5800 XpressMusic
Telefonuma yüklediğim temaları silip yeni tema yüklemek istiyorum fakat ne uygulama yöneticisinde böyle birşey var ne de hafıza kartında nasıl silebilirim bu temaları.

Rica ediyorum yardım edene minnettarım!

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Telefonuma yüklediğim temaları silip yeni tema yüklemek istiyorum fakat ne uygulama yöneticisinde böyle birşey var ne de hafıza kartında nasıl silebilirim bu temaları.

Rica ediyorum yardım edene minnettarım!

temaları telefona yukledıysen hafıza kartında gözükmez

eğer telefona yukledıysen sım kartını ve hafıza kartını cıkart *#7370# yap

eğer hafıza kartındaysa hafıza kartını yedekle ve hafıza kartını bıcımlendır.

ramazan-ak

Üye
hacım bende de aynı sorun vardı ben sorunu şöyle çözdüm hangi tema varsa onun aynısını tekrar hafıza kartına yükle ama tema aynısı olacak ozaman uygulama yöneticisine geliyor kaldırıyorsun sorun bitiyor format atmana gerek kalmıyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
temaları telefona yukledıysen hafıza kartında gözükmez
eğer telefona yukledıysen sım kartını ve hafıza kartını cıkart *#7370# yap

eğer hafıza kartındaysa hafıza kartını yedekle ve hafıza kartını bıcımlendır.

Sanırım arkadaşın demek istediği o temaları ( sistemde kurulu olan temaları ) nasıl kaldırabilirim ? veya onları kaldırıp onların yerine başka tema nasıl yükleyebilirim ?

hacım bende de aynı sorun vardı ben sorunu şöyle çözdüm hangi tema varsa onun aynısını tekrar hafıza kartına yükle ama tema aynısı olacak ozaman uygulama yöneticisine geliyor kaldırıyorsun sorun bitiyor format atmana gerek kalmıyor

Ayrıca böyle bir şey yanlış gibime geliyor .. Senin dediklerine göre yapıcak olursak değişecek birşey olmuyor ..

haltie

haltie

Üye
xplore kurun Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin burada rakamla belirtilen klasörler temalardır silerseniz temalarda kalkar

zeormayk40

Üye
hafıza kartını pc ye tak ordan sil

OğuzcanAbi

Üye
xplore kurun Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin burada rakamla belirtilen klasörler temalardır silerseniz temalarda kalkar

kesin çözümdür zaten gizli dosyadır görünmez

metehanozen

metehanozen

Üye
benim yüklediğim bütün temalar uygulama yöneticisinde gözüküyor

büşra09

Üye
peki hangi klasöre atacağız ben bir türlü beceremiyorum

has2

Üye
uygulama yöneticisinde sileblirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt