Temaların Arka plan resmi nasıl değiştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
    Konu Sahibi
Temaların Arka plan resmi nasıl değiştirilir?
Arkadaşlar kullanmış olduğumuz temanın sadece arkaplanında bulunan resmi değiştirmemiz mümkünmü?
bunun için arkaplan olmasını istediğimiz resmi hangi klasöre atmamız gerekiyor?
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden tşk ederim.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arka pilan resimlerini degiştirebilmen için j.b yapacansın cihazı sonra cydia programından winterboard programını indirip kuracan içirisinde user wallpeper ı aktif edersen tus kilidi ekranına koydugun resim direk menu araka pilanda gelmiş olur

izmirligenc

izmirligenc

Üye
enginin de dedigi gibi yapabilmen icin once jb yapman gerekecek daha sonrasinda cesitli programlar var

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
    Konu Sahibi
arka pilan resimlerini degiştirebilmen için j.b yapacansın cihazı sonra cydia programından winterboard programını indirip kuracan içirisinde user wallpeper ı aktif edersen tus kilidi ekranına koydugun resim direk menu araka pilanda gelmiş olur

Arkadaşlar telefonum jbli, winterboard vb. bunlar var. userwallpaper tema kullanmadan işe yarıyor. Hem temayı seçip hemde user wallpaper seçtiğimde arkaplanı tema ele geçiriyor kendi resmini oraya koyuyor
Mesela ben Nova isimli temayı kullanıcam ama nova kendi arkaplanını değişmesine izin vermiyor. userwallpaper aktif olmasına karşın:(

zed313

zed313

Üye
arkadaşım orada secenekler var winterboarda sen fazla secenek seciosun demekki sadece userwallpeperi sec aynı anda birden fazla secersen bi çok sey değişiyor ki yani senin söylediğin gibi tema arka planı ele gecirir...

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
    Konu Sahibi
iyide kardeşim temanın güzel ikonlarınıda kullanamadıktan sonra sadece kendi arkaplan resmimi atmamın bi anlamı kalmıyor, neyse yardımlarınız için tşk ediyorum

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bunun çözümünü bilen maxicepte yaaa:(

hudo_195

Üye
winterBoard in icinde bircok temayi aynanda kullanabilirsin bende iki temayi ayni anda kullaniyordum birini arkaplan icin ve simgeleri icin digerini ise fontlar icin yapman gereken siralarini uygun bir sekilde yerlestirmen ve birbirlerini engellemerini onlemen ornegin;
sevdigin uc temayi birlikte kullanmak
a temasi(arkaplan resmine sahip ve simgeleri olan bi tema ancak sadece simgelerini kullanmak istiyorsun)
b temasi(sadece arkaplan resmi olan tema ve bunun resmini sevdin)
c temasi(font ve simgeleri olan tema bununda sadece fontlarini kullanmak istiyorsun)
bu durumda siralaman b,a,c seklinde yukaridan asagi yaparsan istediklerine ulasirsin ancak bircok temayi ayni anda kullanmak bence telefonda yavaslamaya neden oluyo ve pekte tavsiye etmiyorum.

umarim yardimci olur... :oke:

Üst Alt