Temaları Silemiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Temaları Silemiyorum!
arkdaşlar belle melle derken bi şey dikkatimi çekti ovi de belle teması vardı güzel baya hoşuma gitti efektleri belleninkine benzetmişler en azından belle gelesiye kadar idare eder beni diye düşünüorm:ehe
fakat sorunm şu ki temalara bi giriym bakıyım dedm fakat eski yüklediğim temaları siliyim dedim önceden üstünde gelince bassıp bekleynce sil die çıkardı sanki ama şimdi sil mil bişi çıkmıor hadi onuda geçtm klayyeden backspace tuşuyla silerdi onada bastm o da yemedi nası silmenin başka yolu var mı acaba?

nadir_89

nadir_89

Üye
ayarlar/uygulama yön./yüklü uygulamalar dan silebilirsin

brifing

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah üstat sağolasın fakat önceden öyle değilmiydi yahu son güncellemeden sonra hiç tema değiştrmedim de ondan yani hatrlamıorm ben hiç burdan tema sildiğimi..

nadir_89

nadir_89

Üye
eyvallah üstat sağolasın fakat önceden öyle değilmiydi yahu son güncellemeden sonra hiç tema değiştrmedim de ondan yani hatrlamıorm ben hiç burdan tema sildiğimi..
ben hep aynıydı diye biliyorum ve hiç anlamış değilim neden ordan silinmediğini hatta 6600 kullanırken tema değiştirirdik ve hangi temanın ikonları kullanılsın nuda seçerdik daha gelişmiş modellerde bu özellik yok nedense nokianın işine akıl sır ermez

hakan_710

hakan_710

Üye
arkdaşlar belle melle derken bi şey dikkatimi çekti ovi de belle teması vardı güzel baya hoşuma gitti efektleri belleninkine benzetmişler en azından belle gelesiye kadar idare eder beni diye düşünüorm:ehe
fakat sorunm şu ki temalara bi giriym bakıyım dedm fakat eski yüklediğim temaları siliyim dedim önceden üstünde gelince bassıp bekleynce sil die çıkardı sanki ama şimdi sil mil bişi çıkmıor hadi onuda geçtm klayyeden backspace tuşuyla silerdi onada bastm o da yemedi nası silmenin başka yolu var mı acaba?
Telefonun hackli ise herhangi bir dosya yöneticisi ile yüklediğin hafıza da private klasörünü ve onun içinden 10207114 klasörüne ardından import klasörüne gir ve yüklediğin temanın bulunduğu klasörü sil işlem tamamdır. Tabi bunları yapman için telefonunun hackli olması ve sistem dosyalarına erişebiliyor olman gerekli. Ayrıca bilmediğin hiçbir dosyaya dokunmamanı tavsiye ediyorum.eğer yapamazsan mesaj at yardımcı olurum.

----------Eklendi @ 05:06:43 ---------- Yazıldı @ 05:02:13 ----------

c:/private/10207114/import/xxx
veya
e:/private/10207114/import/xxx
dediklerimi yaparsan temanın silindiğini göreceksin.

bilgin_19

Üye
nasıl bir tema link varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt