temaları kaldıramıyorum..lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
temaları kaldıramıyorum..lütfen yardım..
selam arkadaşlar..bu konu çokluğunda konu açmak zorunda kaldığım için afedersiniz..ama çözemedim sorunu..telefonumda bulıunan bazı temaları kaldırmak istiyorum ama uygulama yöneticisinde görünmüyor..appuninstal programını kurup baktım orda da görünmüyor..hasılı tema var ama yok..:kop:...bu temaları hangi programla nasıl silebileceğim hakkında yardım edebilir misiniz..teşekkür ederim..

spartuas

spartuas

Üye
Hmm garip. En iyisi telefona bi soft format at. Çözülür.

apof1s

Üye
hard atsan bıle gtmıyo midnight lar :)

spartuas

spartuas

Üye
hmm o zaman telefona önce hard at ve tekrar flashla. Eğer gerçekten silmek istiyorsan bu yöntem kesindir.Ama temalar seni neden rahatsız ediyorki :D

hakan_710

hakan_710

Üye
orjinl temaları silmek istiyosan normal yoldan silemezsin eğer sonradan yüklediğin temaları sileceksen hafıza kartındaysa işin kolay. hafıza kartını pc ye tak içinde private klasörü var ona gir orada 10207114 onun içinde de import olması lazım yüklediğin temaların hepsi klasör halinde burda bulunur hangisini istiyosan silebilirsin. ama tel hafızasında ise önce hack ypmalısın yoksa private klasörüne gremezsin.
yani;
c:/private/10207114/import/xxx
e:/private/10207114/import/xxx

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
orjinl temaları silmek istiyosan normal yoldan silemezsin eğer sonradan yüklediğin temaları sileceksen hafıza kartındaysa işin kolay. hafıza kartını pc ye tak içinde private klasörü var ona gir orada 10207114 onun içinde de import olması lazım yüklediğin temaların hepsi klasör halinde burda bulunur hangisini istiyosan silebilirsin. ama tel hafızasında ise önce hack ypmalısın yoksa private klasörüne gremezsin.
yani;
c:/private/10207114/import/xxx
e:/private/10207114/import/xxx
çok teşekkür ederim kardeş..hemen bakıyorum..hafıza kartında temalar.

----------Eklendi @ 10:00:16 ---------- Yazıldı @ 09:59:14 ----------

hmm o zaman telefona önce hard at ve tekrar flashla. Eğer gerçekten silmek istiyorsan bu yöntem kesindir.Ama temalar seni neden rahatsız ediyorki :D
rahatsız ettiği yok aslında. :oke: ..sadece bakınca boş boş işe yaramıyor ya sileyim diyorum..

hakan_710

hakan_710

Üye
denedikten sonra sonucu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
spartuas

spartuas

Üye
o zaman konu kilitlenebilir. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt