hakanxxx
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu siteye girdim fakat tema yapmak için siemens modeli için temalarve tema yapma prosu yok nokıa ve sonyericsson için tema yapma prosu var .benim sorum sx1 e yüklemek için hangi modele göre tema ypacağım?temalarinizi kendiniz yapacaksiniz.hicbir programi gerek olamadan hemde 1_2 dakikada istediginiz resmi temaya cevirdiniz tema sitesi var.temanizi kendiniz duzenleyip olusturuyorsunuz.ucretsiz uye olup tema yapacaginiz site kesfettim.ustelik sitenin turkce dil secenegi de olup cok kolay kullanimi var.temalarinizi yayinlayabilir,paylasilan temalari ucretsiz indirebilirsiniz.herkeye hayirli olsun.tema aramaya son kendin yap artik!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mayk73, Siemens Sx1'e tema yapmak için yanlış adrese girmişsin. Siemens bölümünde yardımcı olalım sana. Ama kısaca şu özeti yapayım. Sx1'lerde tema olayı farklıdır. Temadan kasıt, arkaplan resminin full ekran olarak yapılmasıdır. Ayrıca ufak tefek değişiklikler de yapılabilmektedir (sinyal göstergesi, batarya göstergesi, analog saat gibi) Bunun için uygun programlar da var. Dediğim gibi Siemens bölümünden yardımcı olalım.bu siteye girdim fakat tema yapmak için siemens modeli için temalarve tema yapma prosu yok nokıa ve sonyericsson için tema yapma prosu var .benim sorum sx1 e yüklemek için hangi modele göre tema ypacağım?
kendi yaptığımız temayı indir dediğimde indirmiyor fakat başkasının temasını indiriyor neden ?
evet valla benimde dikkatimi çekti ilk msj ve paylaşım tebrikler arkadaşım
.+1kardeş bu siteye üye olmak istiorumm ama bilgileri giripp kayıt ola tıklayınca bise olmuoo nası üye olcazz bi sölesenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?