tema yükleyemiorm acil ayrdım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurgs92

Üye
    Konu Sahibi
tema yükleyemiorm acil ayrdım
arkadaşlar uğraşıorm ama bi türlü beceremedim.. temalerı tele atamıorm n80 im war pc suite kullanıorm yüklemeyi denediğimde desteklenmiyor diyor.. lütfen yardım edin..:(

Ozan

Ozan

Admin
Telefonunuza uygun temaları yüklemiyorsunuz muhtemelen.
S60 Temaları mı kurmaya calisiyorsunuz ?

onurgs92

Üye
    Konu Sahibi
ewt s60 deniorm.. baska bisi mi denemem gerekior acaba??

keremerson

keremerson

Üye
S60'ında farklı versiyonları olabiliyo temalarda, sadece s60 teması değilde n80 temaları olarak aratıp, kendi telefonunuza özel temalar bulup yüklemeyi denerseniz eminim olacaktır ;)

onurgs92

Üye
    Konu Sahibi
sabahtann beri 15 tane denemişimdir ama hiçbiri olmadı :(

--------------- Ekleme ---------------

n80 için aradım bunlardada sertifika eskimiş dio :S

keremerson

keremerson

Üye
sabahtann beri 15 tane denemişimdir ama hiçbiri olmadı :(

--------------- Ekleme ---------------

n80 için aradım bunlardada sertifika eskimiş dio :S

O zaman sertifika ile ilgili bi problemin wardır kardeş, sitede sertifika sorunlarıyla ilgili birçok çözüm yolları war, araştırırsan bulursun :oke:

SaNta_relaoded

Üye
sakin olun arkadaslar. Tel markani yazarsan anlatayim. Ben N80 kullaniyom, onu anlatayim. N80 symbian s60 3rd versionunu destekliyo, baska bi deyisle OS v9.1 destekliyo. Program, tema ariyosan versiyonu desteklenleri ara. Ha sertifika zamani gecmis diyosa, tarihi 1 yil veya 7-8 ay geri al ve sonra kurmaya calis. Ama baska bi sorun cikiyosa, o zaman sorun telde degil, internetteki temalarin cogu eski. Eskidikce bozulabiliyo, son care yeni cikanlari arayacaksin ... (www10.ownskin.com-da vardi) :bigstar:

Newwave

Newwave

Üye
N80 symbian 3 rd edition türünde tema yüklemelisin ama o türdede yükleyemiyorsan telefona bir format at düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt