Tema Yükleyeceğim Ama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Tema Yükleyeceğim Ama?
arkadaşlar dün nurani 15i yükledim tek eksik de tema sis formatında temalar varmış bunu bana anlatırmısınız nasıl oluyor yüklemesi????? şimdi kart okuyucuyla hemen atayım acele 1 saat sonra netten çıkacam acil lazım

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
.sis uzantılı temanın üstünde sağ yap gönderde kart okuyucusuna gönder
telefonu açdığında araçlarda dosyayöneticisinden yükleme yapıyorsun
temalara girdiğinde seçiyorsun tamamdır

Shadowman07

Shadowman07

Üye
temayı direk at.. aç yuklenir zaten yönergeleri izlediğinde..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitede tema varmı yada kaynak bir başka site varsa acil lazım ok

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 18 2006, 12&#58;27 AM) [post=336798]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar sitede tema varmı yada kaynak bir başka site varsa acil lazım ok
[/b][/quote]

maxide temadan bol ne var zaten temalar bölümüne gel s60 için önizlemeli temalar mevcut

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
sx1 teması lazım linkin biri kırık acil lazım ok

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 18 2006, 01&#58;13 AM) [post=336843]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sx1 teması lazım linkin biri kırık acil lazım ok
[/b][/quote]
Cmert arkadaşımızın kendi hazırladığı temalara bak o zaman. Link aşağıda

Cmert&#39;in temaları

perfectlover

Üye
Ne yaptın infazcı? Yükleyebildin mi?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
dosyaların içinden shades,eidpic,back diye dosyalar çıktı nasıl yapıcam şimdi kart okuyucusundan bir klasöre atıp o klasöre telefondan giripmi yükleyeceğim???? anlatsana şimdi çıkıyorum ok

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 18 2006, 02&#58;22 AM) [post=336870]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> dosyaların içinden shades,eidpic,back diye dosyalar çıktı nasıl yapıcam şimdi kart okuyucusundan bir klasöre atıp o klasöre telefondan giripmi yükleyeceğim???? anlatsana şimdi çıkıyorum ok [/b][/quote]

nurani kullanıyorsun sanırım,tema yüklemek için;

eidpic.mbm ve backgroundimage.mbm dosyalarını --&#62; c:/system/data klasörünün içine at ve gelen soruya evet de

shades.skin dosyasını (en alttaki 176*20 pixellik kısım) *:/system/apps/wildskin klasörünün içine at.

restart çek teman hazır

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
temayı silmek yada değiştirmek için ne yapmalıyız sx1ciler????

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 19 2006, 11&#58;15 PM) [post=338270]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> temayı silmek yada değiştirmek için ne yapmalıyız sx1ciler???? [/b][/quote]

tema dosyalrının hiçbirini silme (yoksa tel açılmaz, format atmak zorunda kalırsın)değiştirmek istediğin tema dosyalarını üzerine yapıştırarak değiştieceksin

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
cmert yarım çıktı tema logonun altına kadar gözüküyor ne yapacağım bekleme modundan duvar kağıdınıda pasifize ettim ama nafile başka bir sorun var herhalde

1-tema kurulmadan önce mutlaka bir wallpaper seçmiş olmanız gerekmekte.
2-telefonda sırasıyla kurulum-ayarlar-telefon-ekran-renk paleti den bluesky seçili olması lazım ayrıca bir kez daha bluesky ı seçmenızde fayda var.
3-backgroundimage.mbm dosyası nı hem c:&#092;system&#092;data&#092; altına hemde e:&#092;system&#092;datanın altına kopyalayın ve teli açıp kapatın.ne yazıkki anlayamadığım bir sebepten bazı telefonlar patchlenirken arkafon resmini yani backgrounimage.mbm in e:&#092;system&#092;data nın altında saklanma olayı gerçekleşmiyor.bu yüzden iki dizine kopyalamakta fayda var.Sorun hala devam ediyorsa foruma yazın çözüm bulmaya çalışalım.
4-bu işlemleri yaptıktan sonta teli kapatıp açın. buda başka bir yöntemmi cmert??????

nokialar gibi tema olmuyormu bunu öğrenmek istiyorum??????????

cmert

cmert

Üye
valla ne diyim,çok mu zor bişey söyledim bilmiyorum ki.. nurani kullanıyorsan tema dosyalarını c:/system/data nın içine tema dosyalarının e: ye yönlendirlirdiği bir fw kullanıyorsan e:/system/data nın içine atacaksın.başka hiçbir şey yapmana gerek yok&#33;&#33;daha ne diyim..

nokia temaları gibi değil bu iş.dosya dosya parçalanmış halde temalar..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
temalar böyle ç&#305;kt&#305; ama yinede dedi&#287;ini bir deneyece&#287;im ekran koruyucuyu kapat&#305;rsak alt taraf beyaz oluyor,,,,baz&#305; temalar&#305;n içinden skin dosyas&#305; ç&#305;km&#305;yor,senin temalardan dünya kupas&#305; olan&#305;n&#305; yükledim tel aç&#305;l&#305;rken powered cmert yaz&#305;yor ama tema yok bir daha deniyece&#287;im ok olursa sana mesaj yollar&#305;m, bu arada nurani turkey retail uk-el tr 150001 kullan&#305;yorum ayr&#305;ca e&#092;system&#092;data n&#305;n içinde &#305;nsk&#305;ns diye bir klasör var içinde 3 tane örnek:araba,manzara ad&#305;nda skn uzant&#305;l&#305; dostalar var bundan olabilrmi o dosyalar&#305; silip senin dediklerini uygulayay&#305;m m&#305;??????
son olarak haf&#305;za kart&#305;n&#305; de&#287;i&#351;tirirsek yada karts&#305;z kullan&#305;sak temalar ekranda gözükürmü yoksa kay&#305;pm&#305; olur??????

i&#351;te böyle ç&#305;kt&#305;?????ekran&#305;mda

radovex

Üye
infazcı bu verdiğin sitede ******* var o yüzden siteye girilmiyo

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
rado ne sitesi ben site falan yazmadım anlatsana sorun ney??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt