Tema Yüklenmiyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tema Yüklenmiyor !!!
arkadaşlar telefonuma tema yüklenmiyo işlem başarısız diyor önceden yüklüyordu sebebini bilen yardımcı olursa çok sevinirim..

Tam olarak ne zaman die ne diyo daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olurum

Konu Sahibi
temaya tıklıyorum yüklemesi için evet diyorum işlem başarısız diyor.

Edit:Şimdi farkettim sadece temada değil herşeyde işlem başarısız diyor.Önceden böyle birşey yapmıyordu yeni yapmaya başladı lütfen yardımcı olun arkadaşlar..

Yönetici arkaplanda açık ise uygulama yüklenemez kapatıp tekrar dene derim...

Konu Sahibi
format attım düzeldi tabi rehber gitti o ayrı sorun..

2 sorum daha olucak format atmadan önce pc suite ile yedeğini almıştım telefon hafızasının rehber için dakat nereye yedeklediğini bulamadım..

Birde > çileke$ < Yönetici'den kastın nedir anlamadımda ?

tyc

Üye
arkadaşlar
benimkide sıs desteklemiyor diyo ne yapmam lazım

Konu Sahibi
Son olarak bi sorum olacak kusura bakmayın.Uygulama yöneticisi nasıl kapatılıyor.

kardeşim bende de var aynı telefon dan bazan sorun veriyo genelde ilkten yüklediğin temaları tekrar yükleyemiyorsun belki yazılım güncellemen sorunu çözebilir

Konu Sahibi
şimdide sertifiaka henüz geçerli değil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor ne yapmam gerekiyor acaba

pavilion

Üye
sen o telefona bi güzel format at tekrar, sonrada fazla kurcuklamadan güzelce kitapçığını oku, bilmediğin programlarıda yükleme, eğer sorun çözülmezse aldığın yere götür (tabi garantisi varsa) şimdiden geçmiş olsun canım kardeşim.

Konu Sahibi
formatladım zaten birşey yüklerken o hatayı veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

o sorunu düzelttim telefonun tarihi 2006ymış 2008 yaptım düzeldi. Son olarak bi sorun daha var format attıktan sonra hafıza kartındaki bazı yazılımları yükleyemiyor program v.s ve her açılışta yükleniyor diye pencere çıkıyor iptal etmek için ne yapmalıyım.

--------------- Ekleme ---------------

bilen yokmu uygulama yöneticisinde yüklenmeyen uygulamalar nasıl siliniyor.

conver

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var ilk başta tlf na atıodum tema şimdi format attım attıkdan sonra tema yükleyemiyorum ilk başda yüklediklerimi formattan sonra yükleyemedim sorunu çözen varsa cvp bekliom şimdiden thank you

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...