Tema yapım bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askim822

askim822

Üye
    Konu Sahibi
Tema yapım bölümü
:megafon:Merhaba Arkadaşlar Başta a21a olmak üzere azda olsa tema yapmakla uğraşan arkadaşlarımız var sitede. Bir TEMA YAPIM BÖLÜMÜ açsak içinde yardım konuları ve tema yapmakta kullanılan TDF PNG SVG gibi dosyaları İKON paylaşımları falan yapılsa Hem tema yapan arkadaşlara yardımcı hemde tema yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla FAYDALI olacağını düşünüyorum. TEMA YAPIM BÖLÜMÜ Açılmasını Yöneticilerimizden Rica ediyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Mantıklı bir öneri.
İlgilenelim yönetici arkadaslarla ..

Bu arada özel temaların paylasıldıgı alanımız mevcut, a21a da o bölümde paylasıyor zaten takip ettiğiniz üzere ancak yapımı hakkında anlatım ve diğer paylasımlar için bir bölüm ister, gerekli duyulacaksa basta a21a ya danısarak, açarız.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Tema Yapım Bölümü

Bölümü açtık.. :oke: Tema ile ilgili malzeme ve diğer isteklerinizi yazabileceğiniz gibi varsa elinizdeki malzemeleri bölümde paylaşabilirsiniz.

Salihyet

Salihyet

Üye
Çok güzel bir öneri :) :)

askim822

askim822

Üye
    Konu Sahibi
TEMA YAPIM BÖLÜMÜ'nün açılmasını ben önermiştim. Sağolsun başta Ahmet abi sonra diğer arkadaşlar bu konuyu açmışlar. Konu rayına oturmuş ve bir çok deneyimli, meyilli arkadaş burada buluşmuş. Aralarında paylaşım, yardımlaşma sağlanıyor. Bunu görmek beni gerçekten çok mutlu etti. Diyeceksiniz bu konuyu açtırdın tek bir mesajın paylaşımın neden yok bu konuda diye. Sebebi ise bu öneriyi yaparken boş vaktim ve maxicep'e ulaşım imkanım vardı. Şimdilerde ise çok nadir ve kısa olduğu için yazamadım diye bir mazeret üretebilirim kendimce. TEŞEKKÜRLER MAXI THEMA TEAM

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Tema yapım bölümü siteye yararlı olacaktır tavsiye edenlere ve yapanlara teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
Bölüm açılmıştı konu kilit :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt