Tema yapabilirim diyen var mı? Varsa baksınlar lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tema yapabilirim diyen var mı? Varsa baksınlar lütfen
Arkadaşlar resim filan eklense iconlara özel konacak sekılde tema yapabilecek bir arkadaş var mı?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Önceden 6600 telefonum var iken tema yaptım.. telefonumu ve bilgisayarımı değiştim.. şimdi N73 üm var.. bilgisayar vista oldu..

carbide ui. theme studio nun 3.1 versiyonu vistada çalışmıyor.. yeni sürümü 3.2 ise çalışıyor. fakat çok karışık... şu sıralar çözmekle uğraşıyorum... hiç bir forumda bu konuda açıklama yok gibi.. 1-2 tema denemesi yaptım.. fakat free olmuyor.. illaki signed olacak..yani temayı indirenin signed yapması gerekiyor... yada ben henüz çözemedim...
bu konuyu çözünce hem tema yapmayı resimle anlatacağım.. hem yaptığım temaları paylaşacağım...:oke:

Nazy

Nazy

Üye
ben yaparım fakat ikonlar biraz uzun sürmesine neden olur

curunan

curunan

Üye
BURADA Nasıl Yapacağınız Gösteriliyor Arkadaşlar...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
BURADA Nasıl Yapacağınız Gösteriliyor Arkadaşlar...

Verdiğin linkte theme studıo 1.2 nin açıklaması var.. senin açıklaman..:oke: zamanında çok faydalanmıştık..

Fakat bu eski versiyon ile yeni nesil OS 9 ve üstü 2ci ve 3cü nesil nokia cep telefonlarına tema yapılamıyor...Theme studio nun en son 3.2 versiyonu çıktı.. şu bildiğimiz 1.2 ye hiç benzemiyor.. kullanımı karışık biraz.. fakar öğrenilince kolay olacağına eminim.. program eski sürüm gibi kasılmıyor...

yeni versiyon carbide uı theme edition programı nın kullanımı için forumlarda yeterli açıklama yok.. (senin anlattığın gibi:oke:)

işte ben şimdi bununla uğraşıyorum..:)

curunan

curunan

Üye
:hmmm theme studio lafını görünce gerisini çok dikkatli okumadım... Hemen iş görülsün diye link verdim...
Okumak her zaman Faydalıdır derler :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ben yaparım fakat ikonlar biraz uzun sürmesine neden olur

Çok mutlu olurum inan.uzun zamandır böyle bir temamın olmasını istemiştim..İnşallah gerçekleştirirsin..Resimleri buraya mı eklim yoksa pm yada msnde mi halledelim adaşım.nasıl istersin

Nazy

Nazy

Üye
buraya ekle ben burdan alırım ok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şimdiden uğraşabilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.minnetarım.Allah razı olsun.

Ekli dosyalar

tirej86

Üye
sitesine gir üye ol istediğin şekilde tema yapabilirisin yapması da çok kolaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt