Öncelikle teşekkürler . Gerçekten öyle ilk detaylı anlatım herhalde . O kadar uğraşmışsın emeğine sağlık.
Bu illustrator'ı seçtiğiniz yerde ben de Aİ olmadığı için Ps 'yi seçtim ama sanırım dosya formatı uygun değil Ps için . Ben İllustrator kullanmayı bilmiyorum . Photoshopta yapma gibi bir ihtimalim , bir çözüm yok mu ?
Öncelik ile paylaşım için çok çok çok TEŞEKKÜR ediyorum.
benim sorum bu programda BÜTÜN iconları deştirmek mümkünmü?
nasıl yapılabileceği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz rica edsem.....!'?
kardesm bende aynı dertten yanıyorm ama bak.. şimdi kaydettgi yerde görünmüyor ama oluştrlms şeklde programda görnyor siz programdan o dosyalrı silin g. kutusuna atıyo ordan mata üstüne çeken
Ellerine sağlık arkadaşım. Bir sorum olacak. sis uzantılı bir dosyayı açıp içindeki bir resmi değiştirmek istiyorum temanın geri kalanı olduğu gibi aynı olacak. böyle bir şey mümkün mü acaba
yaf Allah razı olsun '' a21a '' abiden Allah ne dileği varsa versin iyi işime yarayacak bu program aylardır 5800 a güzel tema arıyorum yok en sonunda kendim yapmaya karar verdim burası çıktı karşıma xd dediklerinizi uygulamaya çalışcam
ya çok saol da bişey sorcam ben herşeyi yaptım tammdır ama bi tane resmi temaya dönüştürcem hani sadece bunu yapcam öyle pek bişi eklemicem bunu nasl yapcam beceremedim :S her adımı yaptım taa ki tema yapın demişsiniz ya oraya kdr her şey tamam ama bi resmi temaya dönüştürmeyi yapamadım umarım anlatabilmişimdir :S şimdiden saolun