bilbo_baggins Üye samsung b3410 güzel temalar arıyorum ama yok gs'li yaparsanız sevinirim emeğinize sağlık
giray.. Üye samsung m7603 batra dj bu telefon içinde tema yapabiliomusun şimdiden teşekkürler kardeşim...))
muhaf Üye öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler,sizlerden 6300 için trabzonspor temalarını rica ediyorum,şimdiden teşekkürler
öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler,sizlerden 6300 için trabzonspor temalarını rica ediyorum,şimdiden teşekkürler
sempatiq38 Üye yha benim tel nokia 5610 da bana şöle güsel en çoq tutulan tema şekillerinden bi tane yapar mısın?(bu arada telfnumn rengi kırmızı siyah)
yha benim tel nokia 5610 da bana şöle güsel en çoq tutulan tema şekillerinden bi tane yapar mısın?(bu arada telfnumn rengi kırmızı siyah)
hamster_nur Üye Demi lavoto veya yasemin ergene teması olsn mumkunse siyah beyaz türü birsey olsun ama yazılarda beyaz olsun (cok sey istedim ama siyah beyaz olunca yazılar okunmuyr...
Demi lavoto veya yasemin ergene teması olsn mumkunse siyah beyaz türü birsey olsun ama yazılarda beyaz olsun (cok sey istedim ama siyah beyaz olunca yazılar okunmuyr...