asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet BahadırAndroid mi kullanıyorsun İsa
Evet Bahadır
Samsung Galaxy J7 2016Hayırlı olsun ne aldın?
Aynısı değil ama iconlar aynı bak bakalım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güzel cihaz hayırlı olsun tekrar samsungun menüsü kullanımıda nokia ya benziyor ben hiç zorluk çekmedim ilk geçtiğimdeSamsung Galaxy J7 2016
Ben launcher istemiyorum düz tema olacak yada önerebileceğin bir tema varmı BahadırGüzel cihaz hayırlı olsun tekrar samsungun menüsü kullanımıda nokia ya benziyor ben hiç zorluk çekmedim ilk geçtiğimde
Temalar işini gördü mü?
Dostum neonex icon pack launcher ise apus launcherEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu temayı bilen varsa link atabilirmisiniz
Ben launcher istemiyorum düz tema olacak yada önerebileceğin bir tema varmı Bahadır
Tema mağazasında dişe dokunan birşey yok
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normal tema launcher olmadan olsun interneti launcher çok götürüyorTamam işte tema istiyorsun da launcher olmadan temayı nasıl kullanacaksın?
Nova launcher yada launcher X tavsiye edebilirim.
Üstte resimde ki temalar düz tema launcher olmadan da kullanılıyor
Birkaç tane indirdim içinde hava durumu haber gibi gereksiz şeyler vardı bende launcher kullanmak istemiyorumKendi launcheri ile kullanıyorsun yanı launcher olmadan kullanılan tema yok
Ayrıca launcher niye Internet kullansın ki yıllardır kullanıyorum Internet kullananını görmedim
Ücretsiz bir launcher kullanırsan içinde reklam olabilir ancak reklam için ufak miktarda bir Internet kullanımı olabilir.
Birkaç tane indirdim içinde hava durumu haber gibi gereksiz şeyler vardı bende launcher kullanmak istemiyorum
Birkaç tane indirdim içinde hava durumu haber gibi gereksiz şeyler vardı bende launcher kullanmak istemiyorum
Dostum sen ne kullanıyorsunTavsiye ettiğim launcher leri denedin mi? Özellikle launcher X Pro sürümünü denemelisin . Yinede sana kalmış tabiki
Birde kendi touchwiz temalarında icon desteği çok zayıf icon takıntın varsa alternatif bir launcher şart
Touchwiz ücretli temalarına bak hoşuna giden varsa ücretsiz olarak kullanmanın yolunu öğrendim. Tema beğenirsen anlatırım nasıl kullanacağını
Dostum sen ne kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?