flow gray buldum da ben bu evolveleri karıştırıyom bisürü çeşit oldulink werirsen hallederim.

abi önemli olan flow gray zaten benim istediğim bu ikonların alt üst barı şeffaf ve menüye basıldığında arkadan duvar kağıdının gözüktüğü bi temaya aktarılması fark etmez yani![]()
senin istediğin sonuçta evolve teması deilmi ikonlar flow gray in ki olacak evolve elimde yokken bunu nasıl yapabilirim sence
yalnız şunuda belirteyim pro sadece ikonları yer değiştiriyo barları falan ellemiyo yani ikonları değiştirirsem sadece menü ve uygulama ikonları değişecek geri kalan evolve nin orjinal hali olacak ona göre.
şimdi anladım bida okuyunca o dedin sanırım olmaz sen ikonlardan bahsetmiyosun sadece, bar falan hepsi diosun onun için pro yok sanırım onlar deişmez istersen sadece dedim gibi menü ve uygulama ikonları değişir.

oo sağolasın abicim ya büyüksünn![]()
sen de ne tez canlıymışsın
eh bende farklı sayılmam bişey olcaksa hemen elime geçmeli öle beklemeye gelemem 
rica ederimsen de ne tez canlıymışsın
eh bende farklı sayılmam bişey olcaksa hemen elime geçmeli öle beklemeye gelemem
![]()

ahah evet abi fark ettim de ortak yönlerimiz fazla baya mesela bende boot screenin bi başkasının adıyla açılmasını hiç sevmem![]()
üzerinde site reklamı olan şeyleri asla kullanmam onlarında reklamsızını bulurum öle işte 
aynen sadece boot screen yada telefon için deil pc için olan prolarda falanda trial pro asla kullanmam herşeyin tam sürümünü illaki bulurumüzerinde site reklamı olan şeyleri asla kullanmam onlarında reklamsızını bulurum öle işte
![]()