"Tema İşleniyor" Sorunu Çözüldü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
"Tema İşleniyor" Sorunu Çözüldü!
Bazı belle kullananlarda tema uygularken işleniyor diye bekleme sorunu oluyor forumda görüyorum.Bende de oluyordu çözümünü kendim buldum arkadaşlar yapacağınız işlemleri sıralıyorum.Her tema değişiminden önce bunları yapın hatta tema işleniyor yazarken bu işlemleri yaparsanız da tema tamamen uygulanır.

Yapılacaklar:

1-Öncelikle aşağıdan "Norton Mobile Security" uygulamasını yükleyin.Uygulama Signed'dir.Sertifika sorunu vermez.
2-Programı açın ve "SYS Optimization" yazan bölüme girin.

3-Daha sonra bu bölümden "Running app(s)" yazan bölüme girin.

4-Açılan yerin sağ üst köşesinde Select all yazısının yanındaki tıka bir kere dokunun.
5-Aşağıdan da WeatherWidget yazan işlemin yanındaki kutucuğa bir kere dokunup ekranın sol alt keşesindeki "X" işaretine tıklayın ve tamam deyin.

Bu işlemlerden sonra tema işleniyor sorunu ortadan kalkacaktır ama telefonu yeniden başlatınca weatherwidget işlemi tekrar işlemler arasına girdiğinden adımları tekrar uygulamak gerekecek.Ben hiç bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız Weather widget widgetini uygulama yöneticisinden kaldırın.Bu taktirde tema işleniyor sorunu hiçbir zaman çıkmayacak.Deneyip olumlu-olumsuz sonuçlar alanlar yorumlarda belirtirlerse iyi olur.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jamesbre ve >Lips Of AngeL<

SilentOne

SilentOne

Üye
her seferinde bu işlemi yapıcaz demek ohooo oyuzden tek tema kullanma taraftarıyım :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu program daha sonra para istiyor mu :) Yoksa hep bedava mı .

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Güzel. İndireyim o zaman. :) Teşekkürler kardeşim.

jamesbre

Üye
sorun bendede oluyordu ya denicem teşekkürler

ggokhan008

Üye
swipe unlock un eski sùrúmù kuruluyken bu sorunu yasiyordum ama yeni sùrùmde yok bu sorun bilginize

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bunlara hiiç gerek yok tema uygulamadan önce yeniden başlat teli tamamdır.

luckysleven

luckysleven

Üye
bende de aynı olay oluyor ama ben bekliyorum .. telefon kendi tuş kilidine girdiğinde tekrar açıyorum kilidi tema tamamen uygulanmış oluyor baştan başlatmaya da gerek yok : ) sadece sıfırdan tema kurarsam telefonu baştan başlatıyorum o kadar ..

SilentOne

SilentOne

Üye
ya o değilde kurduqunuz bir programda sıkıntı oluyor çakışıyor

pRime.

pRime.

Üye
Kisaca herhangi bir gorev yoneticisi ile weather widget islemini kapayip bu sorundan kurtulabilirsiniz.

İncİnat

İncİnat

Üye
ben killme kullanıyorum hiçbir sorun yok weatherwidget i kapatınca reboot atsam bile ben açmadan açılmıyor

benighted

benighted

Üye
anlatim sekli cok guzel olmus arkadasim emegine saglik

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tema değiştirceğiniz zaman telefonu yeniden başlatın hemen uyguluyor

RUKO

RUKO

Üye
bunların hiç birini yapmaya gerek yok kardeşim çok basit bunuda ben buldum.işleniyor yazısı geldiğinde tuş kilidiyle tlfnu kilitleyin ve saat ekrana gelinceye kadar bekleyin ve tuş kilidini açın tema işlenmiş oıacaktır bukadar basit saygılarğ

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bunların hiç birini yapmaya gerek yok kardeşim çok basit bunuda ben buldum.işleniyor yazısı geldiğinde tuş kilidiyle tlfnu kilitleyin ve saat ekrana gelinceye kadar bekleyin ve tuş kilidini açın tema işlenmiş oıacaktır bukadar basit saygılarğ

bende işe yaramadı mlsf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt