kardes v52 yı nasıl hack ledın bu konuda bana yardımcı olurmusun cok ugrastım olmadı yok v52 ler hacklenemezmıs dıyorlar helloox satın aldım ımzaladım telefona kurdum ama atakılıp kalıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun emınım eyer cevap verırsen burayı bulamam mail adresımı verıyorum
enversenturk@hotmail.com tesekkurler
hellox SATIN mı ALDIN ?!?!! Niye?!?! PAra mı verdin yani anlamadım?!.
Neyse, telefonu hacklemen için hackli fw yüklemelisin
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..
Bu arada, burayı bulamam diyorsun ya, aramana gerekyok ki,
Maxicep.Com - Cep Telefonu ve Mobil Teknolojiler Forumu giriş yaptığınızda sayfanın en üstünde "profiliniz" kısmına tıkalrsan senin yazdığın konularda yeni gelen cevapları görebilirsin...
Ayrıca verdiğin mail adresi "yok" görünüyor, onun için mail atamıyorum.