tema, ev ekranı ve widged yukleyemiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techn9ne

Üye
    Konu Sahibi
tema, ev ekranı ve widged yukleyemiyorum..
başlıkta belirttiğim üzere özellikle bu tür uygulamalar ve bundan başka bazı uygulama ve oyun yüklediğimde 'güvenilmeyen bir kaynaktan yükleme yapılamaz' ve 'seçilen uygulama için izin yok' gibi ilginç hatalarla karşılaşıyorum.. Telefonum hacklidir ve neden böyle olduğunu anlamış değişim SPBmobileshell indirmiştim kurmuştum sonra kaldırıp tekrar kurduğumda ilk yazdığım hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ilginçmiş benim telefonumda hackli ama ben böyle şeyle hiç karşılaşmadım.bu sadece hacksiz telefonlarda çıkar.siz biriki yerde hata yapmış olabilirmisiniz?.bende v52 yüklü rompatcher ile hackli ve orjinal versiyon.

maktama

maktama

Üye
başlıkta belirttiğim üzere özellikle bu tür uygulamalar ve bundan başka bazı uygulama ve oyun yüklediğimde 'güvenilmeyen bir kaynaktan yükleme yapılamaz' ve 'seçilen uygulama için izin yok' gibi ilginç hatalarla karşılaşıyorum.. Telefonum hacklidir ve neden böyle olduğunu anlamış değişim SPBmobileshell indirmiştim kurmuştum sonra kaldırıp tekrar kurduğumda ilk yazdığım hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
rompatcherdan installserver açıkmı, ya da otomatik açılmaya ayarlanmış mı ona bakın.

enver_30

Üye
kardes v52 yı nasıl hack ledın bu konuda bana yardımcı olurmusun cok ugrastım olmadı yok v52 ler hacklenemezmıs dıyorlar helloox satın aldım ımzaladım telefona kurdum ama atakılıp kalıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun emınım eyer cevap verırsen burayı bulamam mail adresımı verıyorum [email protected] tesekkurler

maktama

maktama

Üye
kardes v52 yı nasıl hack ledın bu konuda bana yardımcı olurmusun cok ugrastım olmadı yok v52 ler hacklenemezmıs dıyorlar helloox satın aldım ımzaladım telefona kurdum ama atakılıp kalıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun emınım eyer cevap verırsen burayı bulamam mail adresımı verıyorum [email protected] tesekkurler
hellox SATIN mı ALDIN ?!?!! Niye?!?! PAra mı verdin yani anlamadım?!.
Neyse, telefonu hacklemen için hackli fw yüklemelisin
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..

Bu arada, burayı bulamam diyorsun ya, aramana gerekyok ki, Maxicep.Com - Cep Telefonu ve Mobil Teknolojiler Forumu giriş yaptığınızda sayfanın en üstünde "profiliniz" kısmına tıkalrsan senin yazdığın konularda yeni gelen cevapları görebilirsin...
Ayrıca verdiğin mail adresi "yok" görünüyor, onun için mail atamıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonunu hackle yada sertifika al opdadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt