Tema Efecct...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
Tema Efecct...
arkadaşlar bildiğiniz gibi forumda efekt konuları mevcut bende bunla ilgili iki soru sorucam.
1-) ben telefonuma efekt yükleyince ilk efektimin yerinemi geçiyor?
2-) ilk efektimin yerine geçecekse ilk efektimi nasıl yedekleyebilirim?​

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim aşağıdaki linke göre uygularsan;

1.telefonuna efekt yüklediğinde orjinal efektlere hiç birşey olmaz merak etme.
2.kurduğun uyglamayaı kaldırdığın zaman orjinal efektlerine kavuşursun ve telefona harhangi bir biçimde zarar vermezsin merak etme

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...t-haliyle-guncelleme-13-02-2012-a-576972.html

için rahat olsun dediklerimi aynen uygula linkdeki konu bana ait.

• Beğen
Tepkiler: baran241995
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
1-Evet ilk efektin yerine geçer .
2-Sis halindeki efektleri yüklemenizi tavsiye ediyorum . Beğenmezseniz yüklemelerden silin ve orijinal efekt gelsin .

• Beğen
Tepkiler: baran241995
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
1-Evet ilk efektin yerine geçer .
2-Sis halindeki efektleri yüklemenizi tavsiye ediyorum . Beğenmezseniz yüklemelerden silin ve orijinal efekt gelsin .

:tşk:

----------Eklendi @ 20:17:42 ---------- Yazıldı @ 20:16:59 ----------

acaba sis dosyalarının toplandığı bir konu biliyormusunuz?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
illede sis olmasına gerek yok bence efecten sıkılırsan dosya yöneticisinden sil bu kadar basit

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım istedigini yükle daha sonra istedigin orjinallige dönebilirsin ve lütfen yardım destek ve istek konularını symbian^3 genel bölümüne acma

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
illede sis olmasına gerek yok bence efecten sıkılırsan dosya yöneticisinden sil bu kadar basit

Sana göre basit , ona göre zor olabilir . Bu yüzden sis olması büyük kolaylık sağlıyor .

SilentOne

SilentOne

Üye
sis olması daha kolay telefon üzerinde tam pro olmayan kişiler zorlanıyor dosyaları nereye atarken

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Sana göre basit , ona göre zor olabilir . Bu yüzden sis olması büyük kolaylık sağlıyor .
haklısın :oke: senin düündüğün gibi düşünemedim şimdi signed uygulama aradığım günler geldi aklıma :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
haklısın :oke: senin düündüğün gibi düşünemedim şimdi signed uygulama aradığım günler geldi aklıma :ehe

Benimde hacklemenin telefonu çakma yaptığını sandığım günler aklıma geldi :ehe: .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt