tema düzgün çalışmıyor(nokia 5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
tema düzgün çalışmıyor(nokia 5800)
evet arkadaşlar benn telefonumu hackledim sonra android 2.0 temasını yükledim çok güzel bir tema ama bende yanlış gösteriyor

görüntüler böyle ana daha yanlış gösteriyor yani klasik gösteriyor lütfen yarıdm edin şimdiden saol

elit444

elit444

Üye
tema ayarlarindan teme efektini kapatmayi dene.. (kendi fikrim)

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
olmadı

elit444

elit444

Üye
temanin linkini atarmisin kardds bnm de tel 5800 hmde tema cok guzelmis :)

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
sen şu anda nasıl bir tema kullanıyorsun android gibiyse indirdiğinin linkine bana at

- - - Eklendi - - -

eğer öyleyse ve bende olursa linki atççam

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü he bu arada resimlerdeki tema

Nexus One Android 2.1 Ui

(Nokia 5230 üzerinde el) İyi: - YENİ! Üst simge haberci siyah simgesine dokunun ve Bildirimler Bar giriş ekranına döner. - Thumb boyutu Simge 72x72 (çalıştırmak için stylus kalem kullanmadan). (Bu videoda telefonu çalarken kamerayı tutmak zordur) - Google arama Widget aslında Opera Mobile 10 beta olacak. - 5 farklı ana ekran (1800x460 duvar kağıdı). - Nexus One Launcher Izgara ve Ev simgesi. - üzerinde kısayol ekle . tarafından Ana Ekran veya Launcher gdesk menüsü (sevdiğim simgesi) etkinleştirmek Bad: - işlevsel değil hava widget. - notları her zaman orijinal gider. - tıklama için iki kez dokunun / tek dokunuşla. - GDesk ve uygulamalar küçük bir böcek (çökmesini vardır zaman hızlı döner).

GDesk v0.33g
Nexus One GDD dosyası. Nexus One.Ui Kaynak dosya simgesi, Ana Ekran ve duvar kağıtları.

GDesk için bu Nexus One Ui GDD beni Susturucu tarafından oluşturulan ve TommyHacker dosyaları kaynağını değiştirmek edilir. Sesimizi duyurun ... :)

Talimat:
- Yukarıdaki tüm dosyaları indirin. (3 İndirme dosyaları). - tüm dosya ayıkla ve hafıza kartına kaydedebilirsiniz. Örnek: d :/ apps / GDesk Bu sis olmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt