Tema Düzenleyebilecek var mı ? Sadece 1 tane şey eklenicek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Tema Düzenleyebilecek var mı ? Sadece 1 tane şey eklenicek.
Şu temanın alt barı tamamen şeffaf. Bunu yarı şeffaf yapabilecek birisi var mı orjinal nokia evolve temasında olduğu gibi ?

Bu da temanın linki.

Belle yazanı indiriniz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu işlerle najanaja uğraşıyor ona bir pm at istersen yardımcı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bakayım yarın bi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi yok bölümde bunu yapabilecek?

najanaja

najanaja

Üye
Bu işlerle najanaja uğraşıyor ona bir pm at istersen yardımcı olacaktır

walla anlasam ederdimde ben tema ikonlarıyla oynama yapamıyom :) ha yazı renkleriyle oynarım temanın o değiştirilebiliyor ama bildiğim kadarıyla yapılmış bi tema sonradan edit lenemiyor ikon seçenekleri yani aslında belki onuda yapabilirim ama o barın bi uid numarası olması lazım onu bulabilirsem belkide yaparım bira uğraşayım olmazsa :) başka bi temadan şeffaf bar çalıp buna eklerim sadece uid lazım.

---------- Eklendi @ 12:10:55 ---------- Yazıldı @ 11:57:19 ----------

pardon uid numarası deilmiş sadece o barın ismi lazım bana tam adı ne alttaki barın bilen varsa büyük ihtimal hallederim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
en yakın zamanda konu açıp anlatılacaktir şimdilik mantığıni anlamak için imzam da 3. Linke tıkla aşağıda svg ve mif değişimi Ok

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
sis contects ile temanın sis dosyasını açıp alt barın ismini bulup istediğimiz alt barla değiştirmemiz gerekiyor. Vaktim olsa uğraşırdım ama yok

najanaja

najanaja

Üye
sis contects ile temanın sis dosyasını açıp alt barın ismini bulup istediğimiz alt barla değiştirmemiz gerekiyor. Vaktim olsa uğraşırdım ama yok

bende bu yöntemle yapacamda oranın tam adı ne olarak geçiyor temada onu bilmiyorum.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hiç anlamıyorum tema işlerinden. Anlayan bir arkadaş el atsın ya :(

TheMadness

TheMadness

Üye
tdf dosyası olursa kolay olurdu. SVG dosyası hangisi acaba.

najanaja

najanaja

Üye
walla ben biraz kurcukladım ama olmayacak içerik svg olsa yapacam da bişeyler hepsi nvg şimdi bide bu formatı icat ettiler nvg uzantıyı gösteren yada dönüştüren hiç bir uygulama yok bu iş beni aşar :) temadan anlayan birileri el atması lazım.

TheMadness

TheMadness

Üye
yapan kişiye ulaşmayı dene tdf dosyasını al bence.

---------- Eklendi @ 20:15:06 ---------- Yazıldı @ 20:12:43 ----------

Ulaştım. Mesaj gönderdim tdf dosyasını istedim.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
peki ikonları nasıl taşıriz?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
tdf dosyası olursa kolay olurdu. SVG dosyası hangisi acaba.

yapan kişiye ulaşmayı dene tdf dosyasını al bence.

---------- Eklendi @ 20:15:06 ---------- Yazıldı @ 20:12:43 ----------

Ulaştım. Mesaj gönderdim tdf dosyasını istedim.

Halledersen sen halledersin :)

Birde orjinal iconları koysak daha mı iyi olur . Yada bir tema bulmuştum adı kayıtlı
Belle Evolotion By rrgrrg
bu temanın iconlarını onun arka planı ile birleştirirsek süper olur.

AHMED...

AHMED...

Üye
temayı sis contects ile düzenleye bilmek için ilk önce biraz carbide kullanmayı bilmek lazım orada ki terimler ile sis contects deki terimler aynı o zaman anlarsınız hangi terimin ne ise yaşadığını ama bana kalırsa hiç uğraşma basit duzenlemeler haricinde ikon eklemek ise kolay iştir yapman gereken tek program ve tek tuşa basmaktir arkadaşım

---------- Eklendi @ 22:01:02 ---------- Yazıldı @ 21:59:00 ----------

burada bahsettiğin temaya ikonlari ekleyip ben paylaşmıştım basit iştir dostum göz zevkin varsa bir çok temaya uygun ikonu bulup yerleştirirsin sonuç mükemmel Olur

---------- Eklendi @ 22:32:36 ---------- Yazıldı @ 22:01:02 ----------

ikon taşımak için bu programı kullan kardeşim kolaydır bir kaç saniyede bir temadan diğerine kolaylıkla ikon taşıya bilirsin

Burakkk250

Üye
temayı sis contects ile düzenleye bilmek için ilk önce biraz carbide kullanmayı bilmek lazım orada ki terimler ile sis contects deki terimler aynı o zaman anlarsınız hangi terimin ne ise yaşadığını ama bana kalırsa hiç uğraşma basit duzenlemeler haricinde ikon eklemek ise kolay iştir yapman gereken tek program ve tek tuşa basmaktir arkadaşım

burada bahsettiğin temaya ikonlari ekleyip ben paylaşmıştım basit iştir dostum göz zevkin varsa bir çok temaya uygun ikonu bulup yerleştirirsin sonuç mükemmel Olur

ikon taşımak için bu programı kullan kardeşim kolaydır bir kaç saniyede bir temadan diğerine kolaylıkla ikon taşıya bilirsin

kardeş şu ikon taşıma programını indirdim filan da yeni temayı .bkp şeklinde kaydediyor.onu sis e çevirip yüklüyorum ikonlar filan değişmemiş aynı tema.nasıl halledecem yardımcı olur musun

AHMED...

AHMED...

Üye
kardeş şu ikon taşıma programını indirdim filan da yeni temayı .bkp şeklinde kaydediyor.onu sis e çevirip yüklüyorum ikonlar filan değişmemiş aynı tema.nasıl halledecem yardımcı olur musun

kardeş bkp olanı yüklemeyeçeksin o ilk seçtiğin temayı yükleyeceksin o bkp uzantıli dosya ikon yüklemek istediğin temadan çıkan ikonlar :D Olur ilk ikon yüklemek istediğin temayı yani sis uzantıli dosyayı yükle

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

o program çoook işime yarayacak teşekkür ederim kardeşim. Sağol paylaştığın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt