Telsim in Açıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Telsim in Açıkları
Sayın maxicep li arkadaşlar aşağıdaki linkte açmış olduğum

Istediğiniz Telsim Hattindan Orjinal Sms Gönderiniz
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=36168

YÖNLENDİRİLEN TELEFON NASIL DİNLENİR önemli!
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=36171

konuları hernekadarda sizin ilginizi pek fazla çekememiş olsada telsimin ilgisini bi hayli çekmiş olacakki aşağıdaki maili bana yolladılar

Sayın Canbolat (exalans) ;

www.maxicep.com sitesinde Istediğiniz '' Telsim Hattindan Orjinal Sms Gönderiniz '' ve '' YÖNLENDİRİLEN TELEFON NASIL DİNLENİR
önemli! '' başlıkları altında yaptığınız açıklamalar tarafımızdan uyarı olarak kabul edilmiştir ve gerekli düzenlemeler
yapılmıştır. Zamanla Telsim Vodafone bünyesinde çıkan açıkları önce adresine bildirmeniz sizin ve diğer
müşterilerimizin karşılacağı olası mağduriyetlere karşı önlem almamızı sağlayacaktır.
İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Telsim Vodafone Müşteri Hizmetleri

sorun çıkarabilcek arkadaşlar içinde resmide burda

bende kendilerine yollağım mailde önce kendilerine bildireceğimi kabul ettim ve şuanda üzerinde çalıştığım ücretsiz sms ve mms açığını önce kendilerine bildirmeyi düşünüyorum

__Midas__

__Midas__

Üye
Usta yazılarını okumuştum ,belliki başkalarıda okumuş ...

sublieutenant

sublieutenant

Üye

bende kendilerine yollağım mailde önce kendilerine bildireceğimi kabul ettim ve şuanda üzerinde çalıştığım ücretsiz sms ve mms açığını önce kendilerine bildirmeyi düşünüyorum
burada iyi demişsin exalans, çünkü kimsenin hakkını yememek lazım, özellikle bu işten ekmeğini kazananlar için... devleti kazıklamanın bi yolu olsa yapardım amaaa:ehe , yok işte açık vermiyorlar...aldığımız kontörde özel iletişim vergisi %61 bu ne yaaa, bu devlet bize düpedüz kazık atıyor...:box

sporty20

Üye
Bak seni dikkate alıyorlarmış. :DBelki bir dahakini çalışan elemanları olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt