Telsim de hileci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sporty20

Üye
    Konu Sahibi
Telsim de hileci
Telsim hattı aldım 2. kez kontör yükledim.2 gün içinde harcamadığım kontörlerin hepsi uçtu hem de uyarı vere vere. Sanki birileri bizi kaz yerine koyuyor. Bu arada bunun nedenini bilen varsa lütfen seslensin. saygılarla

danger03

danger03

Üye
bu dediğin olay bende türkcell de olmuştu doksan küsür kontorum vardı sabah kalktığımda 12 ye düşmüştü ve şok olmuştum müşteri hizmetini aradım inceme başlattılar hattımda ve 2 gün sonra hattıma tekrar giden kontorleri yüklediler hiçbişey anlamamıştım, bence müşteri hizmetleri ara onlar seni yönlendirecektir çünkü hattınla yaptığın görüşme tarihleri ne kadar kontor harcadığın orada kayıtlıdır

__Midas__

__Midas__

Üye
internette her bedava sms bedava kontör yazan yere numaranızı vermeyin arkadaşlar, operatörlerin böyle bir durumda yapacakları bişey yok, kontör hırsızları aslında o siteler ,isim vermek istemiyorum ama bu aralar baya çoğaldılar, her mail açışımda biri kendini referans göstererek link atıyo bedava 500 sms diye, evet cidden sitede bedava ama ertesi gün kontörünüze baktıınızda bedava olmadıını anlıyorsunuz,

kubilay212

kubilay212

Üye
bencede bıran once sen musterı hızmetlerını ara

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Telsim hattı aldım 2. kez kontör yükledim.2 gün içinde harcamadığım kontörlerin hepsi uçtu hem de uyarı vere vere. Sanki birileri bizi kaz yerine koyuyor. Bu arada bunun nedenini bilen varsa lütfen seslensin. saygılarla

Telsim hattı nereden aldın?? söyle bizde alalım yaaa, bıktım şu vodafone'dan....:islik

maxiburak

maxiburak

Üye
bu ne biçim iş yaff

otuzdorton

Üye
tşk..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt